Malmö, I'm yours!

Klockan sex imorn bitti drar jag till tåget i stockholms c och runt ett möter Carro upp mig i Malmö. Biljetten till den officiella efterfesten för rockmässan landade tidigare idag i Carros brevinkast och Mr Sebastian Bach himself kommer vi få se i egen hög person på lördag. En weekend all in the name of rock! Fy tusan vad denna helg kommer bli awesome! Tillbaka på mån.Malmö, I'm yours!Btw, lycka är när man kan ha på sig kläder man inte kunnat haft innan. Köpte ett svart tight fodral fullproppad med nitar i London för några år sedan. Men klänningen har alltid suttit alldeles för tight på mig för att jag skulle kunna haft den innan. Kunde knappt sätta ett ben framför det andra i den och varje gång jag dragit på mig den har jag trott att den skall spricka. Men ack så snygg den var, kunde ju verkligen inte kasta den. Har gått och trånat kväll efter kväll efter kväll och jag vet inte hur många kvällar innan någon utgång jag har försökt pressa på mig den i hopp om att kunna ha den. 

Testade den där snyggingen nu. Mest för skojs skull. Det sjuka är att den gled på hur lätt som helst och att den sitter helt perfekt! Ska nog inviga den lyckan i Malmö.


I was made for lovin' this. It's in my bones and it's in my blood.

Har precis köpt tågbiljetter inför nästa helg. Är hyper, kommer bli svinigt kul! Spana in hos underbara Carro, som gör detta möjligt, om ni vill veta vad det rör sig om. Hellyeah, har varken pengar eller hälsa för detta - men what the heck, u only live ones!

Black stone cherry.

Bra nyfunnen låt.


LYCKAN ÄR TOTAL.

Med darrande händer, en mage fylld med hundra fjärilar och med ett hjärta som sväller över.

1. Syster kom hem och överraskade oss från Norge i tisdags morse. Trodde inte jag kunde bli så mycket lyckligare med henne i min famn. Men tji fick jag.

2. Ställde mig på vågen. -15 kg. Vänta... står det -15 kg?! Ja, ta mig tusan. Jag har alltså nu gått ned 15 kg. Efter många helger utan alkohol, ännu fler träningspass och efter en extremt nyttig mathållning så är jag nu så extremt stolt över mig själv så hittar inte ens ord. Hjärtat svämmar över av stolthet.

3. Syrran är här på besök vilket ledde till en bokad; ONE-WAY-TICKET till Australien. Datum är nu alltså satt när min utlandsflytt sker. Tisdagen den 6 december 13.55.

Lyckan är total! Går inte ens att beskriva med ord.    


Ps. Finare vänner och familj kan jag inte få. Älskar er. Ds.


// I know what it means to walk along the lonely street of dreams. //

Undra hur många dagar, kvällar, nätter och tidiga mornar whitesnake har gjort mig lycklig?
I'm alive!

Yep, det trodde ni inte va. Och det trodde jag nästan inte heller själv att jag var när jag vaknade i morse. Var på inflyttningsfest igår och fick för mig att mms:a min kära syster som bor i Norge. Därav bilden. Det var nog lite tur i oturen att hennes mobil är ur funktion. Nej nu ska jag iväg och träna.

I veckan händer det grejer förresten!


Lost inside your eyes, the vision never dies. Just take my hand and we'll float in never land.
Faked.Var så länge sedan jag målade med olja så var tvungen att snabbskissa en annan täckning lite fort innan för att öva upp mina rostiga färdigheter. Nu olja, och middag.

Igår kväll och i morse fick jag reda på två saker som gjorde mig väldigt glad och lycklig, kommer leva på detta länge. Dansar fortfarande runt här hemma och är lite smålycklig över det.


I love your gypsy eyes.


                   

Skinny love.

Gillar ni Indie rock? Lyssna på denna låt i sådana fall. Bon Iver. Så bra så man får rysningar.

Eftersom jag nu för tiden bara bor i träningskläder eller i arbetskläder så har jag inte särskilt många roliga pics att bjuda på så istället får ni se några få utav dom hundratals bilder jag samlat på mig under dom senaste veckorna. Ja ni ser ju själva vad som inspirerar mig för tillfället. Vill bara packa min backpacker rygga och dra så långt man bara kan härifrån till något varmt land.

Men istället ligger jag ute på terrassen uppkrupen i en soffa med en filt och med mina två katter i mitt knät. Det funkar det också. Tittar på senaste avsnittet av True Blood och dricker kaffe. Men nu ska jag iväg och möta upp min vän Jessie för en härlig promenad.
Sedan är jag ledig i två hela dagar, satan vad skönt. Minns inte ens senast jag var det. Ska måla, måla, måla samt skissa på min tatuering och träna tills jag spyr, typ. Hehe.

RSS 2.0