Run and tell the angels that everything is alright!

Sådärja nu var några bilder från Bon Jovi wknd uppe. Finns dock fortfarande tvåhundra till minst som jag inte orkat visa, men det lär väl komma upp senare på fb. Visste jag att det skulle vara så kämpigt att skriva det inlägget hade jag förmodligen inte ens gjort det. Nu ska jag i alla fall in till stan och träffa underbara Josephine som jag lärde känna på Sweden Rock!! På tal om Sweden Rock så ska jag ju även få träffa min Idababe igen imorgon på Peace and Love. Senast vi sågs var på Sweden Rock. Ska bli en två underbara återföreningar!!

Juste ska föröska hinna lägga upp lite Foo Fighter också, får dock se om jag hinner det innan jag sticker till Peace and Love imorgon bitta. Annars får ni se det efter. Två bilder till från Finland, på mig och världens bästa lilsis <3


Kommentarer
Postat av: Josefine

sv: jag använder nån vanlig blekning som finns på ica typ, minns inte namnet. sen användef jag ett silvershampo, neXXus heter det jg använder nu tror jag :)

2011-06-27 @ 14:03:58
URL: http://nattstad.se/fini
Postat av: IDA

Jaaa midsommar var awesome! Jag ska berätta ALLT :D för snaaaaart ses vi babe.

Hahahahahah Jack Sparrow, den är ju grym! Fattar inte att jag kunde hata i'm on a boat först!?!?!?!??! hehehe nu älskar jag den. Kaaaaanske kan ha något med alla minnen att göra, möjligtviiiiis liksom ;)

Och du, vinglaset är packat och ready to party kan jag tala om!Peace&Love kommer bli så jävla HANKYSPANKYBADASS så det finns inte :D here we cooooome!(Liiiite taggad kommentar...? Haha äh, just the way I am.)

2011-06-28 @ 01:14:48
URL: http://bad-ass.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0