Heaven knows this is a heartland.

Har precis landat hemma efter en helt otroligt underbar vecka! Är alldeles lycklig i hela kroppen och vill aldrig sluta andas denna lycka. Det har väl mest med att göra för att den här veckan har vart så förbannat grym så att det inte ens går att beskriva med ord. Blir helt lycklig och varm i hela kroppen när jag tänker på den. Musiken, människorna, stämningen, omgivningen, värmen, camp no tentacles och camp fisk - massa jävla kärlek till er! Har fått massa nya vänner överallt runt om i Sverige som jag hoppas kunna träffa snart också!

Men dels också för att jag är så förbannat nöjd med livet i allmänhet för tillfället.
Har så fantastiska människor runt omkring mig. Familj, vänner, släkt, bekanta. Underbart jobb och älskar att bo med mamma och syrran.. ja, ingenting kan bli bättre. Om två dagar åker jag på weekend till Finland med mamma och syrran för att se Bon Jovi också. Efter så många år av längtan så sprängs jag nästan redan nu av förväntan!

Har tagit en miljon bilder och filmer denna vecka så vet inte ens vart jag ska börja... Har precis sovit över hos bästa vän Marcus och om någon timme kommer mitt tjejgäng hit och har picknick... Så vi får helt enkelt se när jag ska lyckas få upp dom där bilderna.Jag, min Idabitch från Gävle och goa Josephine från Haninge! Båda nyfunna vänner!


Sedda spelningar: Duff Mckagan's Loaded, Buckcherry, Joan Jett and the Blackhearts, Judas Priest, Houston, Steelheart, Rob Zombie, Whitesnake, Nicke Borg Homeland, Black Label Society, Thin Lizzy, Ozzy Osbourne.

Bästa spelning: Whitesnake, utan jävla tvekan!!!

Bästa citat: "VA?!!! A6? FAN VI E JU PÅ E4an!!!!!!"


SWEDEN ROCK. Fysatan vilken bra festival. Hoppas på att kunna återvända varenda jävla år tills jag är döende. Tack och jävla massa bock för detta års festival i alla fall!! <3


Kommentarer
Postat av: bellyni

åh ville också :(

2011-06-13 @ 20:06:37
URL: http://bellyni.spotlife.se/
Postat av: IDA

Tack själv Hankybaaaabe, fan vad vi rockade festivalen :D du är grym! Hoppas på något liknanade på p&l!!

2011-06-14 @ 00:19:21
URL: http://bad-ass.se
Postat av: Josephine

Åh, vi har haft det så kul! Så jäkla trist att jag inte ska till p&l! men ni får rocka där för mig också :)

2011-06-14 @ 01:48:08
URL: http://jossssephine.blogg.se/
Postat av: Art By Tina/Tina Axelsson

Take me back!!!

2011-06-14 @ 19:22:01
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0