Rockabilly.Har så mycket att berätta nu så vet inte hur jag ska börja. Har dessutom rätt kort om tid, som vanligt. Har precis vart ute och sprungit en runda och sprang då på min gamla mattelärare/idrottslärare/klassföreståndare Stefan från högstadiet. Var riktigt kul att se honom och vi hade massvis att prata om. Man inser verkligen att man har utvecklats väldigt mycket och hunnit med en hel jäkla del på sex år!

Ikväll är det afterwork, även fast jag är ledig idag, inne i stan med snabbis-gänget. Ska bli riktigt svinigt kul! Efter det möter jag upp mina tjejer och Marcus plus massa annat folk för en redig krogrunda! Just nu ska jag hjälpa mamma att fixa i ordning här hemma för vi ska ha avskedskräftskiva för världens bästa lillesyrra som flyttar till Norge i morgon. Men det tar inte alls lika hårt på mig längre då jag nu vet att vi kommer mötas upp i Australien för minst en månad tillsammans i December! Dessutom planerar jag och mamsen just nu för fullt för att åka och hälsa på henne i Oslo nu i höst.

Och juste ja, angående Rockabilly... Jag ska få agera modell, och under en fotosession ska jag delvis få vara en rockabilly. Ska bli askul, är verkligen superpeppad! Har heaps of more things to tell you men har inte tid med det nu, måste nänligen svida om för kvällen. Laters!


Kommentarer
Postat av: Art By Tina/Tina Axelsson

Snygging där! Jag kör också rockabilly idag - rött så jag matchar kräftorna såklart!

2011-08-27 @ 18:28:22
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Joss

Åh vad fin!

2011-08-29 @ 10:07:24
URL: http://fins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0