Vart dricker du ditt morgonkaffe någonstans?


Imorse


Minst 35 grader varmt idag igen. Fick sluta tidigt även idag men orkade inte gå trettio meter för att komma till vår brygga idag haha. Så stannade hemma och åt kladdkaka ute på balkongen istället. Har skugga här på eftermiddagarna. På framsidan går det max att sitta i tio minuter. Sedan rinner svetten från alla möjliga kroppsdelar och det känns som om man steks levande. Tack men nej tack. Så har passat på att ladda upp alla ACDC bilder på facebook. Så nu kan ni som är vänner med mig där beskåda dom. Ska försöka ladda upp videon från you shook me all night long också. Så kan ni få se en hysterisk Angelica framför 32 000 pers på en enorm bildskärm. Haha.

Imorgon har vi en day off! Yey! Kommer hända massa spännande saker då. Men dom får ni höra om på söndag. Idag ska vi fira vår day off med en galen, spårad, flippad utgång!! Vodka cruiserna ligger redan på kylning i frysen... 

Var ju ute igårkväll. Skypade med fia till typ tolv-ett på natten. Lyckades inte somna förens två och precis när man lyckas somna (klockan är då runt tre) så kommer några flatmates och deras kompisar hem. Sätter på stereon på högsta volym. Typ ecstasy musik. Härjar runt i hela huset. Gapar och skriker. Man ba nej. nej. nej. Jag ska upp till jobbet om tre timmar. Det här händer inte. Fick två timmar sömn i alla fall. Congratz Angelica.

Ps. Jag tror jag är kär. Eller nej. Jag är kär. Jag får fjärilar i magen, hjärtat bultar fortare och så börjar jag stamma något alldeles förgräsligt så fort han är i närheten. Hemskt jobbigt, speciellt eftersom vi bor i samma hus och ser varandra hela tiden. Kan aldrig sluta tänka på honom heller. Har precis varit inne och snokat i hans rum också. Luktat lite på hans parfym. Haha känner mig som någon töntig tjej på lågstadiet. Puh, detta är så jobbigt. Kärlek vad ska man med det till egentligen? Ds.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0