Fuck you, I won't do what you tell me!

Okej varning för det första bittra inlägget på tre månader.

Jag hatar engelska, eller egentligen är det inte själva språket jag hatar utan det att jag är så jävla kass på det. Varför var jag tvungen att sova på alla engelskalektioner i gymnasiet och varför fick jag dom sämsta och dom mest ointressanta engelskalärarna som vandrat på denna planet i både högstadiet och i gymnasiet? Seriöst. Fasiken vad språket har sabbat mycket dom senaste veckorna. Jag vill bara kunna skämta som normala människor, dra vitsar, visa min egen personlighet till fullo, säga exakt vad som faller mig in för stunden utan att låta som en fåntratt eller ett fullständigt pucko. Jag vill kunna förstå alla slang dom använder här och inte stå som ett enda stort frågetecken när chefen, mina flatmates eller någon annan frågar mig någonting. Och jag vill kunna prata fort, använda alla slang och svärord som jag annars brukar använda och jaaa... bara vara mig själv! Insåg häromdagen när jag träffade en svensk människa ute hur mycket jag njöt över att få kunna skämta igen, visa min personlighet, dra sköna kommentarer, kunna använda vissa ord för att betona andra ord. Ja osv.

Fuck i hate it. Språket har förstört så mycket på senaste tiden, blir arg bara av att tänka på det. Hur fan kan ett språk spela så stor roll? Men det gör det fasiken. Det är så man kommunicerar, är sig själv, skaffar nya bekantskaper.

Men för att tänka positivt. Blir ju bara bättre och bättre, även om det går jäävligt långsamt. Annars leker livet som vanligt här. Dagarna går så grymt fort. Jobbar, umgås med våra flatmates och hittar på nya saker varje dag! Idag har vi bl a låtit alla flatmatsen äta "swedish semla". Det var en ganska rolig syn, ja. "oh this is meeeeean!" Har precis kommit hem från en lång promenad också. Metal på högsta volym i öronen och en vacker solnedgång att titta på undertiden man powerwalkar. Ja, jag klagar då inte. Har även hängt med vår crazy neighbour Ben och hittat på massor utav hyss hela dagen. Haha killar alltså. Älskar att hänga med killar. Saknar Marcus. Min bästa vän och alla galenskaper vi alltid brukade hitta på. Imorgon är det torsdag, vilket betyder utgång för hela slanten! Och sedan är det fredag och houseparty! Om jag är nervös? Ja en aning. Har jag berättat att jag och Gabbi ska tömma hela vårt rum och lägga in alla våra saker i bilen och köra iväg bilen till en öde parkering långt ifrån vårat hus? Nej men det ska vi i alla fall. Ska bli spännande att se hur detta går alltså.... Håller även på att planerar min födelsedagtårta som kommer bli så awesome! Anna, gabbi och claire har bestämt sig för att baka en huge birthdaycake till mig!

 Hmm ja vad mer? Har även gått och blivit upp över öronen förälskad i en fullkomlig idiot. Så typiskt mig. Ja jag vet. Gud, varför gör du såhär mot mig? Tjugoelfte gången i rad. Vad har jag gjort för att förtjäna alla dessa idioter? Dom senaste veckorna har jag dessutom insett hur mycket jag älskar och värdesätter min pappa. Min pappa. Världens bästa pappa. Har dessutom insett hur lite man betyder för somliga andra där hemma. Hur mycket som egentligen hänger på en själv. Att människor kan gå från allt till i princip ingenting på bara någon minut. Därför jag också bloggat mindre på senaste tiden. Ja jag bloggar mycket för min egen skull, men även för er skull där hemma. Men hallå vad gör ni för mig? Somliga utav er kan inte ens pallra er förbi huddinge centrum efter jobbet och införskaffa er en mick för 100 spänn på teknikmagasinet. Eller tänka er offra en timme innan jobbet, eller tio minuter innan sängdags or what so ever för att skypa? När man själv sitter uppe halva nätterna eller går upp klockan fem på morgonen för att få lite tid med er där hemma. The most important relationship is the one you have with yourself -ekar riktigt ordentligt i öronen.

Börjar dessutom få grov ångest över att vi endast har en månad kvar här i Queenstown. Åh herregud åh herregud, vad håller jag på med? Hur kan jag ens överväga att lämna mitt Queenie? Men den dagen, den sorgen. Och satan i gatan, kommer böla så det bara skvätter om det.

Har förmodligen hängt ut alldeles för mycket utav mig själv i bloggen igen. Är expert på det. Men fuck it. Fuck it all. Här har ni mig. Like it or not, i dont care. Har bara lust att ge dom flesta människor ett stort finger idag. Sayonara.


Love this song.

Rage against the machine - Killing in the name


Kommentarer
Postat av: Fiuuuuus.

Baboo! (Mitt ord för älskling, fråga mig inte varför).Jag lovar (och lita på detta) att din engelska en dag kommer bli bättre. Vips, säger det, och sedan kommer det flyta på under några som helst problem. Tips: prata, prata, prata på och skit fullständigt i att det blir fel. Kommunikationen framgår ändå, och de kommer förstå vad du menar, hur fel du än säger det. Så snacka bara på och försök att inte tänka efter.Du är bäst och var inte för hård mot dig själv.Älskar, älskar den låten, förresten. Och jag älskar dig.PUSS MIN SKRUTTIS

2010-02-17 @ 13:50:27
URL: http://londonffs.blogg.se/
Postat av: Olessia

snygg blogg

2010-02-17 @ 18:19:20
URL: http://www.finest.se/olessia
Postat av: Angelica

Tack beeebis. Verkligen. Dina ord värmde och stärkte. Ja förmodligen är det så, men bara så hemskt jobbigt för studen. Men ja... snart, snart, snart så blir det nog bättre!Ja visst är den bra!!Älskar dig med min fius. Och tack igen för dina ord, behövde höra dom tror jag. Miss u sis

2010-02-17 @ 20:35:33
URL: http://lifeisahighway.blogg.se/
Postat av: Maxieboy

Läste inlägget ovan och kan väl säga att i stort så håller jag med.. förutom den första delen kanske. Engelskan kommer mer och mer, säkert utan att du själv märkt det, inte nog med det så utrycker man sig väldigt mycket med kroppspråket också skulle jag vilja säga.. man får våga lite :)Hoppas du har sjukt kul där borta, vi får gå ut och ta en öl å hänga på något sjysst rock-hak när du är hemma :)

2010-02-18 @ 17:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0