Home sweet home.

Känns bra att vara hemma i Queenstown igen.


1. Ingången till entrén har blockerats med 1x1 m stor stubbe. Har legat där i cirka en vecka. Undra hur länge den ska ligga där?

2. Alla flatmates tycker att det är "fuckin unbelievable" att vi var nyktra på ACDC. Tror dom har ältat det minst tio ggr. Hur kunde vi vara nyktra? Var vi pårökta då? Va inte det heller? "There's just one explanation, you have to be really fuckin high on life!" Till och med vår chef har gått runt och ältat detta hela dagarna. Jag och Gabbi tycker det är fullt normalt att vara nyktra på en konsert. Vadå man vill ju njuta till fullo utav musiken?!

3. Står och konverserar med Pete (hyresvärden) när han helt plötsligt plockar upp någonting och kastar ut det från balkongen. En minut senare när han gick därifrån frågade jag gabbi vad tusan det var han kastade ut från balkongen.. En köttbit, fick jag till svar då. Haha okej.

4. Vår manager (som är bög) tyckte vi skulle näcka idag på jobbet när vi skulle ta en simtur på vår lunchrast i sjön. Äsch vadå det är ju bara vi här. Tack men nej tack.

5. Eftermiddagarna efter jobbet spenderas nere på vår egna brygga som ligger cirka 30 meter från huset. Sommaren har verkligen kommit till Queenstown nu! 30 grader varmt, och inte ett moln på himlen och detta väder ska tydligen hålla i sig också! Njuter av sommaren och lider med er där hemma som måste stå ut med vintern. Hoppas att ni gillar vinter! Jag är i alla fall en sommarmänniska.

6. Vårt houseparty som vi ska ha på min 21 års födelsedag håller på att planeras för fullt! 21 år är tydligen den åldern man firar som mest här. Lucky me!

7. Vår egendesignade tröja är på G. It's times like these you learn to live again. Yepp.

8. Lär våran chef svenska. "Åh jävlar den där killen borde vara bög". Och nej, det var inte vi som kom på det citat utan han.

9. Gabbi hade huvudvärk igår och sov ett tag efter jobbet. Passade på att skura våra fönster. När hon vaknade var det första hon sade "åh men nu kan man ju faktiskt se utsikten"


Ja allt flyter på här borta. Önskar att man kunde vara ledig lite mer bara. Men som chefen sa idag. Think of the money honey. Ja man får väl göra det. Och tack pappa för ditt mejl. Blev väldigt glad över det.

Mina flatmates, grannar och annat folk som ständigt hänger härHaha okej. En till sjuk grej hände nyss. Sitter i vardagsummet. Hyresvärden kommer med en skål med gamla frukter. Typ två avokado, bananer och lite äpplen. Hann tänka "undra vad han ska göra med dom ute på balkongen?" en sekund senare tar han hela skålen och häller den över balkongräcket. Hahahah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0