Man borde kanske ta och styra upp sig själv. Ha ha ha

OH MY FUCKING GOD det säger jag bara. Okej vart tusan ska jag börja någonstans? Dom här två senaste dygnen har varit helt otroliga. Seriöst.

Börjar med torsdag. Som ni kanske vet så är ju torsdag dagen då alla drar ut här i QT! Så började kvällen med att blanda till egna mojitos (som jag btw lärde mig att göra i barcelona). Förfestade med lite flatmates och skulle sedan beställa en taxi in till montys. Men när vi väl skulle gå ut och vänta på den så drog vi upp tummen och försökte lifta istället, fick napp på första bilen! Så yey. In på Montys, och där var det smockat med folk som vanligt! Öl för 15 kr styck, så jag och Gabbi beställde in tre öl var på en gång. Som om vi hade behövt det after alla våra mojitos? Ne. Inne på montys spårade det. Oh haha herregud. Raggade upp hur många människor som helst till housepartyt. Och lärde känna typ 30 pers på en timmes tid. Delade ut snus till typ halva montys, så ett paket snus försvann på typ en timmes tid. Bra där. Gabbi stal ännu en skylt. Jag halvdäckade på toalettgolvet och blev inlindad av toalettpapper. Jag och Gabbi låg på toalettgolvet, filosoferade och flummade sönder oss. Klockan tio slutade happy hourn så efter det samlade alla vi flatmates ihop oss och drog till vårt älskade Surreal! Där inne spårade det ännu mer. Jag köpte ännu mer drinkar av vår svenska bartender och beställde även in shottar till alla flatmates'n. Men båda min visakort (nz och det svenska) visade då declined. Hej jag har supit upp alla mina pengar innan klockan ens hunnit blivit elva. Tappade även bort min mobil och sprang runt som en idiot och letade efter den. Hittade den tillslut. Hade glömt den i baren. Bra. (Imorse när jag vaknade förresten så hittade jag bild på en rumpa och en annan på ett manligt kön och även en bild på en bartender inne på surreal på min mobil. haha wtf?)  Gick in i djbåset när djn var på toa och började ändra massa låtar. Innan han kom tillbaka och fuckade ur på mig alltså. haha. Stod och pratade med en 60 årig gubbe som sedan bjöd oss flatmates på whiskey och cola. Eh ja. Osv.

Sedan drog Gabbi hem med våra grannar och jag stannade kvar. Satt vid pokerbordet med grabbarna och tittade på när dom spelade. Tills jag tröttnade och ville ha fyllekäk. Drog till night and day och inhandlade mig the famous nachoplate för 25 kr, som bara är ett måste efter alla utgångar. Tömde min plånbok på mynt. Beställde sedan en taxi, satt där med två nachoplates bredvid mig. Haha. Sedan kom jag hem. Eh juste man måste ju betala taxin också? Tömde hela min plånbok på alla mynt som jag hade kvar. Vilket var exakt 40 kr, precis vad en taxi hem från stan kostar. Puh.

Kommer hem och då är det efterfest med pete och gabbi som gällde. Musik på högsta volym, ja. Tog sen moppen och cykeln och körde över till våra neighbours (som bor 20 m från oss). Tittade på när Pete spankade Dan med ett basebollträ. I alla fall tills alla ramlade ihop i en hög på golvet. Nej fan grabbar. Jobb om någon timme. Kanske borde dra och lägga sig?

Haha okej. Om ni inte vill se en riktigt alkoholpåverkad Angelica så titta inte på dessa videor under. Och nu har jag ändå censurerat dom värsta videorna och mer än hälften utav bilderna...

Jag och gabbi sitter och tramsar på montys uteservering runt halv tio, ha ha.


Ha ha ha ha ja vad ska man säga, Man borde kanske styra upp sig själv?


Haha nej seriöst. Har skypat med bästa vän marcus i en timme nu. Klockan är ett på natten. Ska snart upp till jobbet. Ni får fortsättningen imorgon istället. Dessutom kommer huset snart invaderas utav fyllekajor, i och med att alla flatmates'n är ute. Så nu ska jag bege mig ned till mitt rum så man slipper se skiten. Två dygns fylla. Morgon till kväll. Kväll till morgon. Skojar inte. Nu blir det till att vara nykter i några dagar. Eller juste. Det är ju min födelsedag i övermorgon. Jag får köpa gratis drinkar för 250kr på Surreal då. Hmm lockande. Annars blir nästa alkoholintag på torsdag. Pomare.

Kommentarer
Postat av: emma - fashion

Superhärlig blogg :) På tal om att styra upp sig själv så kanske det är dags för mig med!

2010-02-21 @ 14:22:22
URL: http://emmafjeril.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0