Det här rummet är som oceanen, jag måste ut och hämta luft på altanen. Och jag sa oh la la jag vill ha dig!

Åh vår laxlasagne blev riktigt lyckad!! Rådde dock totalt kaos i köket. Fem pers lagade mat samtidigt i vårt kök. Och anna skulle baka tre olika sorters kakor samtidigt som vi skulle fixa vår lasagne och pete laga köttgryta till våra grannar. Haha ja som sagt, totalt kaos. Men kul var det! Sedan satte vi oss allesammans framför Lost och åt vår mat. Hela vardagsrummet var fullt av flatmates och grannar. Väldigt mysigt. Nu är det sovdags. Jobb imorgonbitti och sen utgång - thursdays @ monty's efter det. Längtar!

Denna låt är vårt hus i ett nötskal. Har alltid den på högsta volym i huset. Natt som dag. Och har faktiskt börjat gilla den nu, även fast det är en typisk... jag vet inte, typ amerikans highschool killlåt eller något (?!)


Pepper - Give it to me.Bild tagen idag på vår balkong. Vår nya egendesignade tröja. Står New Zealand på framsidan med nya zeelands fern leaf (löv) under. På armen står det med liten text Sweet as, och på baksidan av tröjan står det: it's times like these you learn to live again och så slutligen en liten bild på landet nere till höger. Jag kommer bo i denna tröja ett bra tag framöver nu. I den och i mina flip-flops. Var tom ute med dom kläderna i lördags. Vem orkar byta om för att dra ut och dansa liksom? Haha, nää men faktiskt, flipflops är det vanligaste man ser på folks fötter här, både på klubbarna och på barerna. Sweet as liksom


Pomare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0