Dagens.

Hade en bra dag på jobbet. Fick sluta halv tre. Var nog 35 grader varmt. Trodde vi skulle dö av värmeslag. Kom hem och drog på oss våra bikinisar och stack direkt ned och lade oss vid våran brygga. Slängde oss i vattnet. Mm svalt. Kom hem. Fick för oss att vi skulle laga kladdkaka till middag. Fick städa köket i en timme först, för att inte baka in kladdkakan i flugor, gamla matrester och annat skräp. Alltid väldigt intressant att laga mat i vårt kök. Man vet aldrig vad man hittar i lådorna.. eller i mjölet. (En vit påse med lite vitt pulver i.. okej?) Ugnen är ju lite speciell också. Man måste nämligen sätta fast ett basebollträ mellan ugnen och en låda för att den ska hålla värmen. Våran visp är ju väldigt funktionell också. Tycker ni inte?  Sedan kom vår flatmate Claire och sade att det är discounts på alla drinkar nere vid Monty's och att hon skulle dit med ett stort gäng. Så vi hänkade. Satt och myste i solnedgången på en uteservering. Drack summer ale och samtalade med lite sköna peeps. Gick hem i sommarnatten. Fick sedan lift hem av två apotekare. Intressant. Kom hem och flippade ut med min sambo i våran säng som vanligt. Nu ska vi sova. Så mysigt så har vi det i vår dubbelsäng haha
haha pamela fick sockerkick efter våran kladdkaka, kul att 40 packet toapapper vår hyresvärd köpt kom  med på bild också hahaJa såhär kan alltså en vanlig vardag i mitt liv se ut just nu. Måste nog säga att jag kan stå ut med denna vardagen ett bra tag till... På lördag har vi i alla fall en day off! Då har vi massa saker inplanerade.. Dels ska vi, claire och några tjejkompisar till henne ha picknick nere vid beachen och försöka ragga upp några som har en båt. Så vi kan få rejsa runt lite på QT lake. Och så har vi massa annat vi ska göra då också som jag inte orkar gå in på nu. För nu är klockan snart ett på natten här och jag ska upp och jobba imorgon. Så pomare säger jag nu!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Härliga bilder, speciellt när du tar en simtur :D uuunderbart! Skönt att se att somliga lever loppan iallfall, när andra är begravda i äcklig snö, massa plugg och jobb.

2010-02-04 @ 12:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0