AND I'M OFF TO HULTSFRED, SUCKERS.

Sitter här i mitt rum. Just nu är ALLT bara kaos. Jag är i extas. Måste sova. Måste packa. Det ligger tomma plastpåsar överallt. Har köpt kläder för tusentalskronor. Har inhandlat alkohol för sexhundra kronor. Skor, jeansshorts, glasögon, jeansskjorts, nitarmband. Check, check, check. Tror ni 6 liter vin och 2 liter vodka räcker?! Förhoppningsvis, för min egen hälsas skull, blir det lite över. På tal om alkohol: bakistabletter - check.

Jag borde packa. Jag borde städa rummet. Jag borde vara sönderstressad. Ja det är mycket jag borde.. Men istället sitter jag som fastnaglad vid youtube. WhiteLiesWhiteLiesWhiteLies. Kan vara min nya drog? Ring och dubbelchecka kl. 21.15 på torsdag, så att jag inte tuppat av. I och med att jag suttit 24 timmar om dygnet i tre veckors tid och peppat inför White Lies nästa konsert kan det hända att jag tuppar av när dom väl kommer ut på scen.

SItter med spellistan framför mig nu. Försöker få in i min tröga skalle att jag ska se alla dessa GRYMMA band live. Det är fan för bra för att vara sant! Det är heeeelt sinnes!AND NOW I'M OFF TO HULTSFRED SUCKEEEERS. SEX HEEEEELT OTROLIGT SINNESSJUKA BRA DAGAR VÄNTAR MIG.
MWAHAHAHAHAH.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0