Mug shots.

Har precis klunkat i mig några liter kaffe och känner mig äntligen som en människa igen. Har som vanligt haft en miljon saker för mig sedan jag nyss var här inne och skrev. Tror dock inte ni vill höra på allt de svamlet, så jag avstår från att skriva om allt jag pysslat med sedan sist. Något som fortfarande består är dock min enorma saknad till Malmö. Fasiken, tror jag gick och blev lite förälskad i den staden alltså. Vill springa runt på Malmös gator nu, inte Sthlms.

Sushidate och jakt efter en ny skinnjacka med Yasmina igår och sedan besök av Sara jacket och Markus. Väldans trevligt. Ja, ni kan ju själva se hur min skinnjacka ser ut på bilden. Ehehe. Den har ju trots allt varit med på åtta festivaler, befunnit sig i Asien, Oceanien, på flera ställen i Europa, och på ett 20-tals konserter. Så det är lugnt, jag tillåter den faktiskt att kasta in handduken nu. Kostade ju ändå bara 400 kr. Förmodligen mina bäst välspenderade 400 kr någonsin?! Nej nu ska jag vara lite social med mamma, nu när vi äntligen är hemma samtidigt. Går alltid om varandra med jobbtiderna. Lax blir det till middag idag. Mums vad gott. Sedan blir det träning.

Nej vill bara ha min nya blogg nu. Tappar ju totalt all inspiriation när jag möts av min förstasida. Hemskt.

Bilderna är otroligt nog så pass färska att dom togs igår.


Läppstiftet på bilden är det faktiskt Carro som har tipsat mig om. True red, från Viva la diva. Stört grymt. Sitter som en smäck, lätt att applicera, kletar ingenting och kostar endast 45 spänn. Köp, köp, köp!


Kommentarer
Postat av: IDA

BABE! Vad snygg du är. Och din jacka är fan en IKON haha. Och jävlar vad grym du är med vikten förresten, inte konstigt att du är stolt - det är också :D

2011-10-06 @ 18:28:01
URL: http://bad-ass.se
Postat av: Vanadesse.

Bästa läppstiftet! :D

2011-10-07 @ 11:41:26
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Josefine

sv:tack :D

assnygtt läppstiftet ju :D

2011-10-07 @ 14:06:40
URL: http://starstorm.blogg.se/
Postat av: moa

Alltså.. Jag dör!

Du är så himla, himla fin, åh!

2011-10-09 @ 10:44:36
URL: http://moathemoses.blogg.se/
Postat av: Art By Tina/Tina Axelsson

Du får helt enkelt hitta en stor maffig guldram på nån loppis och hänga upp jackan - som det grymmaste konstverk.

2011-10-10 @ 18:59:24
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: IDA

Saknar dig också!!! Vi MÅSTE ha en wildchild-weekend snart. Jag har ingen inflyttningsfest planerad än.. får se hur det blir med den saken. Men helst skulle jag vilja komma till dig i Stockholm, finns lite mer att göra där :D faaaast jag har typ inga pengar. Blä. Men vi MÅSTE ses innan du drar. Annars jävlar. När är det du åker? Vi har ett tag på oss får jag hoppas. <3!

2011-10-11 @ 15:41:10
URL: http://bad-ass.se
Postat av: isabelle

älskar ditt hår!!

2011-11-14 @ 14:07:52
URL: http://nattstad.se/isabellegustavsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0