Here comes the sun little darling.

Det får vi hoppas på i alla fall. Har tappat räkningen på hur många gånger mina tårar har fallit till marken dom senaste dagarna. Min häst Skuggi är i nu i hästhimlen och min andra häst Blesi är nu långt långt bort härifrån. Har sysselsatt mig med att bo hos min älskade vän jessie. Vad vore jag utan henne? Har rasat ännu mer i vikt och ligger alldeles strax på minus 20 kilo. Kläder jag tidigare inte ens kunnat dra på mig ramlar nu istället av mig. Kan bero på att min motivation är på topp, om en månad ligger jag på beachen. Och jag tror fan att det här kommer vara första gången i mitt 22 åriga liv som jag kommer älska att bo i en bikini. Hallefuckinluljah på det. Min batteriladdare till systemkamera är helt spårlöst borta så ni får nöja er med halvkass kvalité på bilderna tills vidare. Har även sysselsatt mig med shopping, som ni kan se, för att få tankarna på annat. Nej, nu ska jag försöka blicka framåt och bara fokusera på min underbara och efterlängtade utlandsflytt.  

Over and out. Skulle ju fan sluta blogga här? Ja ja det kommer..

Can't sleep with a broken heart.


I've seen them all.


Gig @ Southside


-

22:30, fredag och påväg till gymmet.


Dansa med ammunition i blicken.Ehehe uttråkad tjej idag efter jobbet? Blir lätt så när man går upp 4.00 och slutar jobbet 13.00. Har hela eftermiddagarna på mig att inte göra någonting. När jag inte tränar dvs, och idag tog jag träningspaus. Det behövs ibland. Har precis träffat min underbara vän Fia och innan dess satt jag hela eftermiddagen på jessies balkong och drack kaffe. Och tidigare ikväll degade jag i soffan med mamma hela kvällen och åt massa gott! Underbara underbara vänner och familj. Så glad och enormt tacksam att jag har så många fina vänner runt omkring mig och en sådan bra familj. Älskar er.

Nej time to sleep, ska upp tidigt och jobba ett långt pass hos polisen imorn. Kan vara skönt att vara utvilad då. Sedan blir det middag och australien-snack hos pappa. Han ska ge mig lite användbara tips och sånt, som kan behövas. Well, nu sitter min vita katt nedanför sängen och glor på mig med stora ögon och vill att jag ska gå och lägga mig och sänka musiken så hon kan knosa ner sig i mitt täcke. Så är väl dags att kasta in handduken nu antar jag. Nighty.

Psst. Alla ni som älskar Maskinen lika mycket som jag? Hoppas att ni spanat in deras senaste release, som släpptes för någon dag sedan. Gör det annars här. Krossa alla fönster!

"De är skillnad på att ha en kuk, och va en kuk!" Genialiskt.

Mug shots.

Har precis klunkat i mig några liter kaffe och känner mig äntligen som en människa igen. Har som vanligt haft en miljon saker för mig sedan jag nyss var här inne och skrev. Tror dock inte ni vill höra på allt de svamlet, så jag avstår från att skriva om allt jag pysslat med sedan sist. Något som fortfarande består är dock min enorma saknad till Malmö. Fasiken, tror jag gick och blev lite förälskad i den staden alltså. Vill springa runt på Malmös gator nu, inte Sthlms.

Sushidate och jakt efter en ny skinnjacka med Yasmina igår och sedan besök av Sara jacket och Markus. Väldans trevligt. Ja, ni kan ju själva se hur min skinnjacka ser ut på bilden. Ehehe. Den har ju trots allt varit med på åtta festivaler, befunnit sig i Asien, Oceanien, på flera ställen i Europa, och på ett 20-tals konserter. Så det är lugnt, jag tillåter den faktiskt att kasta in handduken nu. Kostade ju ändå bara 400 kr. Förmodligen mina bäst välspenderade 400 kr någonsin?! Nej nu ska jag vara lite social med mamma, nu när vi äntligen är hemma samtidigt. Går alltid om varandra med jobbtiderna. Lax blir det till middag idag. Mums vad gott. Sedan blir det träning.

Nej vill bara ha min nya blogg nu. Tappar ju totalt all inspiriation när jag möts av min förstasida. Hemskt.

Bilderna är otroligt nog så pass färska att dom togs igår.


Läppstiftet på bilden är det faktiskt Carro som har tipsat mig om. True red, från Viva la diva. Stört grymt. Sitter som en smäck, lätt att applicera, kletar ingenting och kostar endast 45 spänn. Köp, köp, köp!


Malmö - en helg jag sent kommer att glömma!

Sitter på nattbussen från centralen hem till Huddinge. Är förbannat skönt att vara hemma samtidigt som jag redan saknar Malmö så det gör ont. Har haft en extremt underbar, intensiv, omvälvande och asgrym helg! Älskar Skåne, Malmö, skånskan och allt där till. Jag tar definitivt tillbaka det jag sagt om att inte kunna bo i en annan stad än Stockholm om jag väl bor i Sverige. Skulle lätt kunna tänka mig att bo i Malmö. Bilder kommer så fort jag har pratat med Carro över datorn. Men videorna från när vi sitter och skränar till bon jovi, kysser en ananas på en busshållsplats, headbangar till Manovar och filmen från när vi tror att vi tar kort men istället filmar när vi sitter och äter sushi och dricker vin på en filt, är förmodligen sådant som ni inte kommer att få ta del av, heheh. Saknar redan KB, mentalsjukhuset, min platta madrass, nattbussen, happy bar, rockmässan, Carro, allt nytt folk man lärt känna, Shango, värmen, gatorna och parkerna, skåningarna som kallade mig och Carro för punkare och deklarerade sin kärlek till whitercake - whitesnake genom att sjunga en låt för oss och massa massa annat. Tack för en asgrym/fedt helg som jag sent kommer att glömma Carro! <3


RSS 2.0