Snapshots.

Men tjarrå. Sitter här på min terass, som ni kanske kan se... eller inte. Haha sämst webcamera. Kan vara därför det är andra gången jag använder den på två år? Ja. Sitter här med mamma och mina gosiga katter och inväntar köttet som ligger på grillen. Snart kommer syrran hem, får se om vi kör utgång då eller ej. Värsta utlandsvärmen idag så det vore ju gött. Men kanske lika bra att vila upp sig inför nästa helg, då min Idababe ska komma hit och bo hos mig under hela helgen!! Kommer bli så jäkla crazy! Haha, som vi säger. Hänga lite i Tanto med Josephine och andra människor som jag också lärde känna på Sweden Rock. Och jaa massa annat! Längtar som fan!

Kommer precis från jobbet hos polisen så har knappt något smink, ingen mascara, svarta converse och helsvarta kläder. Som ni kan se. Men haha ja jag sticker redan ut lagom mycket med alla mina piercingar så det räcker och blir över på polisstationen ändå så.Kommentarer
Postat av: schtekkines

s n y g g

2011-07-22 @ 23:37:08
Postat av: Hanky

det ligger i släkten, min kära kines ;) <3

2011-07-23 @ 00:10:08
URL: http://lifeisahighway.blogg.se/
Postat av: Jooosse

Tycker du va himla fin på bilden :) Jag har inga planer för nästa helg, eller jo. En plan! RÖJA MED MINA FAVORIT ROCK BRUDAR!!!!! Ska bli så jäkla kul, längtar!

2011-07-23 @ 17:28:57
URL: http://jossssephine.blogg.se/
Postat av: IDA

Åååh kommer bli så jäkla kul och CRAZY :D och du var asfin på bilderna. Önskar att mitt hår också kunde vara hellångt och inte så djävulskt kort längst fram!

2011-07-24 @ 18:54:46
URL: http://bad-ass.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0