Where the morning sun tickles, where the grass is my bed, where gently I awake as the morning birds cries.

Hello my future home. Det här är ju nästan bara jobbigt. Att veta exakt vart man kommer befinna sig om några månader men inte få åka dit nu, på stört. Drömmer om det varje dag, för för denna stad har verkligen allt jag drömmer om. Jag vet, ibland är jag läskigt målmedveten. Men när jag väl bestämmer mig för något, verkligen bestämmer mig, då gör jag det. Jag peppar mig själv så mycket psykiskt så det finns absolut ingen återvändo. Någon som vill följa med eller komma på lite semester? Lär befinna mig där runt mars, hur länge jag stannar är inget jag kommer planera. Leter efter en resekamrat, annars drar jag själv och hoppas att jag träffar någon skön tjej/kille där. Det är antingen resa eller börja plugga som gäller för mig nu, och plugga är jag inte redo för ännu. Tänker inte bara gå runt här hemma i Sverige för att jobba på något jobb som jag ändå inte kommer arbeta med i framtiden. För vad? För att spara pengar? Spara pengar till vad? För att köpa kläder, lägga pengarna på dyr elektronik, på min kropp såsom tatueringar och festa bort pengarna? Har alltid varit snål när det kommer till sådant. Nej, det är bara att inse, jag är nog inte tillräckligt materialistisk för att bara kunna leva mitt liv för dessa saker. Värderar upplevelser och personliga erfarenheter för mycket. Har alltid gjort, kommer alltid göra. Och nu har jag fått uppleva två festivalsomrar - sex jättegrymma festivaler och en backpackerresa genom Asien, precis som jag ville. Men nu är det dags att pröva på något nytt igen.
 
Nej så vad sägs om att; leva för dagen och bara bry dig om vad som händer den kommande veckan, ha bbq's på kvällarna vid stranden, jobba några timmar om dagen på något halvslappt skönt jobb, få nya vänner, hänga vid poolen, ingen vinter och inget mörker, festa, lära känna nya människor, ta bilen och åka till nya platser varje helg - bada i vattenfall, promenera längst stränder, åka på krokodilsafari, hoppa bungyjump. Testa nya maträtter. Ha picknick, läsa böcker, träna bland palmer, gå på bio. Dra vidare till nästa stad när du tröttnat på denna samma minut som du bara tänker tanken. Lära dig surfa, kanske dyka någon eftermiddag. Etc. Fortfarande inte sugna på att följa med? ;-) Kolla på lite bilder vettja, hehe.
 
Cairns.
Where the cotton clouds fill
The vastness of the skies

Where chains of dignity
Don't bind my deeds

Where on satisfaction alone
My soul feedsYoutube på något ord och hittade denna sköna video från Cairns med några svenska tjejer och var tvugna att visa er, haha sköna tjejer och skön feelgood film.


Så funderar ni det minsta på att åka till Australien, hör av er på ett eller annat sätt :-)


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Åhh fyfan vad roligt det skulle vara att hänga med! hade lätt gjort det om jag inte hade pluggat!

2011-07-30 @ 17:57:11
URL: http://linneaburman.blogspot.com
Postat av: Anonym

ryssland passar dig mer

2011-08-05 @ 11:19:30
Postat av: Anonym

ryssland passar dig bättre

2011-08-05 @ 11:26:19
Postat av: Angelica

Haha, om dessa kommentarer var för att tracka ned på mig så måste jag erkänna att ni misslyckades ganska rejält. Dom var ganska roliga. Men haha nej, ledsen att göra dig besviken. Blir nog inget ryssland för min del ;)

2011-08-06 @ 22:34:38
URL: http://lifeisahighway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0