Live like you're dying!

Blev så förbananat sugen på att flytta till Australien nu när Becca varit här..... Bosätta mig i typ Cairns eller något liknande.

MWAH vet inte vart jag vill i världen. Så frustrerande. Fast det är inte lika frustrerande som när jag visste vart jag ville åka men inte hade pengar att dra. Så ja, egentligen ska jag väl bara hålla truten. Det som är bra med Australien dock är att det ligger nära Nya Zeeland. Så då är det bara ta några månaders semester över dit om man känner fört.

Hmmm.En sak är säker i alla fall och det är att jag älskar den här känslan av att veta att man snart ska ut på massa nya äventyr. Oavsett vart, hur länge eller vad jag ska göra så har jag i alla fall bestämt mig. Jag ska åka, och runt november drar jag för jag vägrar ännu en vinter....Har dessutom vart hemma i Sverige för länge nu, börjar bli uttråkad. Ett år och två underbara månader har det gått nu sedan jag kom hem,om man inte räknar med min korta backpackerresa i Asien...Dock ska det tilläggas att det utan tvekan vart den bästa tiden jag haft någonsin här hemma i Sverige. Men nej, det finns nog ingen bättre känsla!

Frihetskänslan.


Can't be king of the world if you're slave to the grind.Kommentarer
Postat av: Vanadesse.

Jag är också så sjukt sugen på att resa. Vill bara bort ett tag, fast allra helst hade jag velat ha tillbaka SRF -11 om och om igen haha.

2011-07-07 @ 13:50:26
URL: http://vanadesse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0