Kickstart my heart.

Tjooo. Sorry för kass uppdatering. Men har väldigt mycket just nu!

Nu har jag i alla fall precis kommit tillbaka från familjemiddag hos papps. Kom en halvtimme förtidigt så började skissa lite på min sleeve ("eller ska jag säga sleeze jacket" hahah :) Jag vill ha en sleeve, så jävla gärna, och jag vill ha den NU, men är jävligt osäker på hur jag vill att den ska se ut. Vem vet, något liknande denna skiss kanske sitter på mina armar någon dag framöver?!! Hoppas på att jag kan bestämma mig snarast! Men vill att den ska komma lika klockrent som mina tre andra tatueringar har gjort...

Vore glada om ingen körde copy på denna bild, har redan fått en tatuering helt kopierad, och det är inte särskilt kul! Tack! Och ja jag vet att texten är sne och att man ser en utsuddad diamant i backgrunden osv... men detta är endast en snabbskiss.. Har dessutom inte hunnit lägga till några skuggor, som jag isf kommer vilja ha... Sen kommer jag förmodligen vilja ha mycket mer detaljer.. Well, kommentera gärna i alla fall, vad ni tycker bör läggas till eller inte.. Alltid kul med lite ideér! :)


Kom btw hem från en utekväll i fredags och fann att huset liksom vibrerade från utsidan när jag skulle öppna med ytternycklarna, och hörde att steron stod på, på högsta. Trodde det var syrran som höll igång med några polare. Men icke! Det var mamma som körde Bon Jovi på högsta volym :) det var gött att se! Hon är nog mer taggad än jag inför konserten i sommar.. Tydligen hade hon suttit där i tre timmar och lyssnat på diverse plattor med honom, önskar att man kunde ha det tålamodet ;)

Gud vad skönt det var att sätta sig ned och skissa lite förresten.. Ska försöka ta tag i ett av mina måleriprojekt imorgon efter jobbet hade jag tänkt..

Kommentarer
Postat av: pimpXprincess

Så jävla tråkigt när folk snor ens idéer. Jag har börjat hålla käften om mina idéer på grund av det.Svar: Tack så mycket :)

2011-01-09 @ 23:35:53
URL: http://www.pimpxprincess.se/
Postat av: Felicia

Tycker att det var en härlig början till skiss, och lätt att bygga på om du vill ha mer efteråt!

2011-01-10 @ 09:48:44
URL: http://soundsoflife.blogg.se/
Postat av: WHITE TRASH QUEEN

awesomeness! hanky langar dold taland, skriver apsnyggt!

2011-01-10 @ 12:03:15
URL: http://whitet.blogg.se/
Postat av: ILoveMandy

Ser skitasnyggt ut! Vad är det någon stulit? Fan vad trist!Haha, huset ska vibrera :*

2011-01-10 @ 12:17:31
URL: http://ilovemandy.se
Postat av: Vanadesse.

Tycker det ser ut som en bra böörjan och att det e najs att du själv ritar den. jag ritar ju eller designar mina med och det känns mer personligt då, än folk som googlar och göra samma saker som alla andra redan gjort. :) Ska bli kul att se mer sen!

Man kan ju även tatuera dit den först och sen känna lite på vad man vill göra sen. tatueraren har ju ofta jättebra idéer och syn på vad som skulle kunna passa om du berättar ungefär vad du tänkt.

2011-01-10 @ 12:42:56
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha, ja, men det är ju sant också :P

2011-01-10 @ 12:53:08
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: Sickbitch

Coolt, vart ska den sitta på kroppen?

2011-01-10 @ 12:57:58
URL: http://sickbitch.se
Postat av: Linn

Snyggt!

2011-01-10 @ 19:43:48
URL: http://thelinn.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jag lyckas alltid med att få folk som snor mina idéer, aptråkigt. Därför har jag inte ens avslöjat i bloggen hur min tattoo jag ska göra i början på februari ska se ut. Jag vill ha den på mig först innan någon annan kopierar den!

2011-01-10 @ 22:25:23
URL: http://hangoverdoll.se/
Postat av: Empan

Men så duttig liten tjej du är då. DO IT!!!

2011-01-11 @ 23:54:24
URL: http://billytilly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0