Her face is a map of the world.

Sådärja, nu var peace and love bilderna uppe på facebook gott folk. Tog bara en sisådär två månader, hehe. Jag är så seeeg ibland. Nu ska jag bara baaara försöka få upp Bon jovi bilderna, foo fighters filmen, bilderna från förra sommaren och och och och... Eh, ja vi får väl helt enkelt se om vad som kommer upp och inte haha. Nej har massa att stå i nu dom här närmsta dagarna. I morgon jobbar jag och ska träffa fia, på fredag jobbar jag och ska sedan hänga i tanto och dra till harrys med några festivalbrudar och förhoppningsvis jacket och på lördag ska jag packa för på söndag natt/morgon drar jag till Gotland med mina brudar i en vecka!!!!!!!!!!! Ska bli så inåthelvetesköntsådetfinnsinte!!

Måste bara tillägga att 30 seconds to mars spelningen på peace and love var så stört bra. På bilden nedan står jag och syrran och väntar på att dom ska börja. Vill, måste se dom igen! Rysningar rakt igenom. Måste även tillägga att Bob Dylan var katastrofalt dåligt, men det vet ni säkert redan.PEACE.

Kommentarer
Postat av: IDA

Ååååh babe! Jag hade det så jäkla wild&crazy (önskar att du hade varit meeed). Vill uppdatera dig om MASSOR. Ok, det kanske var en överdrift... eller? Näe, kanske inte. Det suger att vi bor sjuhundra mil från varandra. Hoppas du har så jäkla kul och wild&crazy på Gotland! <3

2011-08-14 @ 23:24:08
URL: http://bad-ass.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0