I looked 'round, and I knew that there was no turning back!

Alltså MWAH. Fick nyss se lite försmak från live cd'n ACDC snart ska släppa från Black Ice World tour'en. Hade ju sådan jäkla tur att jag först fick se dom i Nya Zeeland i februari och så kom jag hem i april och hade turen att en killpolare hade två biljetter över. Så fick därför se dom igen i maj, i Sverige. Två stört grymma konserter!! Måste fan ha den där filmen när den kommer ut!

 


Här lyckades jag få med två utav mina loved ones på en och samma bild. Queenstown 2008 och ACDC <3. Sjukt att det där är tre år sedan!

Breakin the law.Förade med bästa vän och Markus på söder. Satt femton stycken i gräset vid en brasa och hade allsång till sweet home alabama, sprang randomly på massa bekanta och andra vänner, tittade på killarna som spelade gitarr, sprang och kissade uppe i skogen med okända männniskor, drack öl och hemmagjort vin, gjorde en keps av en kartong, hoppade in själv i en minivan med tio grabbar - vi åkte runt i city och hämtade upp nytt folk och lyssnade på kizz på högsta volym, blev släppt på söder och tog en lång nattpromenad innan jag hittade tillbaka till mina vänner, vaknade upp till ljudet av en gitarr och åt chickennuggets till frukost. Ja, det och lite andra grejer hände igår, och imorse. Jag får aldrig nog av kvällarna i Tanto. Stanna livet här, tack. Nu ska jag grilla med mamma. Hej.

OM JAG DÖR MED STÖVLARNA PÅ SOM EN ÄKTA COWBOY, KOMMER DU IHÅG MIG DÅ?!!!!!!

MOT TANTO!


Blir levande stekt på lunchrast med mamma <3

Har just nu lunch och ska strax upp och fortsätta jobba. Mitt kontor är ett utav fönstrena på högra sidan. Håller för tillfället på och skriver ett förhör med en pojke som blir allvarligt misshandlad av sin mamma. Och innan dess skrev jag på ett med en flicka som blev sexuellt ofredad av sin styvpappa. Hemskt att det är så många barn som behöver leva under sådana tragiska hemförhållanden! Drar förhoppningsvis till örebro imorgon btw och röjer lite över valborg! Påskhelgen var jävligt asum förresten!! Var ute tre eller fyra dagar i sträck. Fick mig en dos av riktigt go livemusik och så har jag även haft Tantopremiär också!! Mycket som händer. Kanske kommer upp lite bilder här senare om jag får lite tid över! Hare gött i underbara svealand tills vidare människor! Strålande jäkla väder iaf!

Love


.


Runnin' wild and free and the open road is all I need.

Hur jäkla underbart väder är det inte?! Får till och med sommarkänslor!! Sitter på mitt kontor med fönstret vidöppet, klockan är strax över åtta och jag svettas ändå. Solen skiner in, klarblå himmel och jag hör ljudet av fiskmåsar! Tankarna far genast till underbara yxlan! Gaaah! To.m för varmt för skinnjacka idag nästan! Snart är SOMMARN här!! Underbart med vår iaf!! <3

I don't give a damn about my reputation. You're living in the past, it's a new generation!Hehe, satt på paint och lekte lite för en månad sedan. Jises vill så gärna ha en piercing så ni anar fan inte! Jäkla jobb som tar emot. Imorgon tänker jag prata med chefen i alla fall. Hälsomyndigheten hmpfff... Kommer jag med ett myggbett till jobbet så innebär ju det mer bakterier än en jävla piercing i näsan. Min pollenallergi med mina femtioelvatusen nysningar per dag bidrar med en miljon mer bakterier än vad en piercing någonsin skulle göra!

Är mest sugen på läppen eller medusa. Eller varför inte båda... Näsan och en dermal hade vart snyggt också.. Mmm... Godkänner chefen, så kommer jag köra iaf.  


Här har ni bild på mina nya dermals förresten <3 Vill göra mermermer. Men 1600, ha det är ju tusan en halv festival! Får hoppas på att jag kan ta mig till Nya Zeeland snart istället...

 

Red lips, fingertips.This was fun!


Still alive, not dead.

Sitter i min säng ute i förorten efter en lång helg inne i staden. Drack min första droppe alkohol på åtta veckor. Feels good to be back!! Dock så har min röst nu svikit mig. Skrek förmodligen för högt för min egen röstkapacitet till coverbandet Mötley Crüel. Vad Marcus hade på sig hela söndagen och måndagsmorgonen tänker jag inte ens nämna... Party hard? Vi började klockan tre på eftermiddagen på en uteservering. Sedan lyckades jag hitta syrran och hennes tjejgäng på en annan uteservering. Vi slutade i alla fall dricka klockan tre på natten. Jag och Marcus räknade ut att det kort och gott blev 12 timmar av alkohol. Lagom slitet på jobbet i Söndags. Mhmmm. 

Nu har jag lyckats hitta ett par gamla högtalare och en förstärkare nere i källaren. Varför har jag inte sett dessa innan? Tänker nu därför lyssna på Lita Ford på högsta volym hela dagen. Tänk om man hade fått vara 22 år på 80 talet istället? Mina katter förstår nog inte vart ljudet kommet ifrån, dom har suttit och stirrat som två ufon på förstärkaren i snart en halvtimme.

Känner för att göra något spontant. Var nästan på väg att köra en kryssning i förrgår men biljetterna var slutsålda. Vill dra och festa i någon annan stad också! Får kolla upp det där lite mer.. Nej nu ska jag dra och få något i magen innan jag ska till jobbet. Pratade med Peter på jobbet nyss, ska få arbetssysslor där jag slipper prata. Haha. Får se när jag får tid över här nästa gång i alla fall. Adios.

 
Rock n roll made me what I am today.

In the streets were running free.

http://emmajosefinwedin.blogg.se/2011/february/ 

Saknar tiden i Kambodja, Thailand och Malaysia, och längtar ännu mer tills nästa gång jag får ta fram min ryggsäck och bara dra.. Längtar väldigt mycket. Längtar varje dag. Att få ha ryggsäcken som enda hem igen. Att ta varje dag dag som den kommer, lära känna nya människor och att få se nya platser.

Poison my sight while you kiss me goodnight in the happyland.Lyssnar ännu en gång sönder mig på Killswitch Engage. Töttnar aldrig. Så jävla bra. 

God damn, these shoes were made for walking!


nov- 2009

Får nog se till och klacka om dom där skorna som bara ligger och samlar damm i garderoben.. Annars då.. var duktigt och gjorde högskoleprovet idag.. Gick över förväntan! Lite hjärnceller trots sju års alkoholintag har man tydligen kvar! Känner mig dock lagom manglad efter åtta timmar med arbetande hjärnceller.

På tal om alkohol så har jag förövrigt varit nykter i en månad nu. Bara en månad till, sen jäklar har jag gjort mig förtjänt av en lång kickass jävla festivalsommar!

I NEED A DRINK AND I NEED IT NOW. INTOXICATE ME!


RSS 2.0