SPLIT YOUR LIP!

Har haft en tva helt underbara och oforglomliga dagar. Och har tagit uppemot 800 bilder. Orkar inte ens borja sortera dom, sa darfor far ni ett inlagg om.... HCSS!! Den signade skivan som jag bestallde for en manad sen ligger nu hemma i min brevlada! Snacka om efterlangtad!!! Going nuts har borta! Sag btw dessa snygga grejer man kunde kopa ocksa. Ska sa kopa en hoodie eller t-shirt nar jag kommer hem!

Nej nu ska jag och syrran ut och kaka middag i varmen!! Fortfarande typ 35 garder har pa kvallen, och ikvall ska vi skypa med var alskade mamma. LIFE IS BEAUTIFUL.


Live to die another day.

Chumree-uhp soo-uh guys ;) har efter en lang bussresa nu krossat gransen och gatt in i Kambodja. Var ungefar som att aka tillbaka trettio ar i tiden nar man kom fran Thailand. Barnen gar barfota, kvinnor och barn som tigger ute pa gatorna, hemlosa hundar overallt, folk tar sig runt via moped eller tuktuk, manniskor som slapar runt pa karror med mat. Men Siem Reap har sin lilla charm ocksa. Palmer, fina floder som rinner genom staden, underbart harliga manniskor och framforallt massvis med haftiga tempel som vi forresten ska utforska dom narmsta dagarna. Alla ni som har sett Tomb Raider med Angelina Jolie vet vad jag pratar om. Ska besoka templet dar filmen spelades in, och aven vara uppe tidigt i ottan i morgonbitti for att se soluppgangen over Angkor Wat. Imorgon ska vi aven aka pa en flodtur och kolla pa floating villages.

Blev btw grundlurade det forsta som hande efter att vi gatt over gransen. En taxi skulle ta oss hela vagen till vart hostel.. men stannar halvvags och slanger ut oss och sager att vi maste ta tuktuk resten utav vagen. Upp med backpackerbagarna pa den lilla tuktuken, och tillslut kom vi fram till hostelet (trodde vi ja!). Hetsiga som fan kom sen sju Kambodjaner och skrek i munnen pa varandra och tog upp vara vaskor till ett rum. Inte ett rum som vi hade bestallt utan ett helt annat... Sen nar vi ska ga och hitta en ANT automat och sedan atervander till hostelet sa inser vi att dom medvetet kort oss till fel hostel!! Bara for att tuktuk och taxiforaren kande hostelagaren... haha idioter alltsa. Sa var ju bara att packa ner alla saker igen och ta en ny tuktuk till vart "riktiga" hostel...

Berattade jag forresten att vi besokte Grand Palace i Bangkok igar!? Hade klatt pa mig fran topp till ta med klader, leggings, kladda axlar och jag vet inte allt. I och med att man inte far visa vissa huddelar nar man gar in pa religosa platser. Holl pa att svettas ihjal, anda skriker tempelvakterna till mig nar jag gar in "No sexy pant, no sexy pants inside lady" WTF. Haha fan vad jag lackade. Vada sexy pants, jag hade ju forfan heltackande svarta tjocka byxor och tjock lang troja?! Sa var bara for mig att ta pa sig en ful javla kjol som gick anda ned till fotterna haha.

Well well, har nyss vart ute pa stan och kakat lite indiemat. Swinegott. Nu ar det typ party pa hostelet, men maste fan slagga, ska ju upp tidigt imorn. Och syrran sover redan. Har ju akt buss i tolv timmar idag. Hostelet ar forresten skitfint. Pool, biljardbord, relaxrum, gratis internet, gratis dvder, en egen bar, yogaklassar och jag vet inte allt. Betalar liksom 55 kr natten att bo har. Och at nyss en supergod middag for typ 24 kronor.. Igar at vi middag for 12 kronor... Ingenting! Var inne och shoppade myggsprej, ett tuggummipacket, tva cashewnots pasar, flaskvatten och lite annat pa seven eleven. 75 bath.. cirka 20 kronor alltsa, ha!


Och fan vad kul att det ar sa manga som kommenterar! Laser allas, men hinner tyvarr inte svara pa alla kommentarer. Men fortsatt garna kommentera! Sag att mina t-snabbs kollegor hittat hit ocksa, hah trevligt! Ska spara allt jag har sa jag kan skicka hem ett vykort nar jag glassar pa hilton i Kuala Lumpor till er ;) jora saatte, pa aterseende!

I'm a highway man on the road again.

Sawasdee peeps ;) Befinner mig for tillfallet i Bangkok och njuter alldeles galet av att vara har! Anlande hit igar kvall och sprang pa syrran som kom och motte mig pa bargatan. Snacka om en harlig syn! Underbart att traffa lillsyrran igen. Och backpackerlivet kom pang pa. Hann inte ens checka in pa hostelet forens jag, sis och terran satt och olade med tva grabbar fran stockholm. Snackade tills sent in pa smatimmar, sprang runt lite pa shoppinggatan Khaosan road. Sedan hade klockan helt plotsligt blivit halv tre pa natten, sa vi sade hejda till grabbarna och jag kikade in i mitt hotellrum. Som btw, ar typ 2x3 meter, haha. Mysigt litet krypin. Jetlagen holl dock i sig och jag lag klarvaken till sex pa morgonen!! Kom pa mig sjalv med att ligga och spela luftgitarr till latar pa min ipod och vred mig typ femhundra varv i sangen. Kan ju ocksa bero pa varmen. Sjukt jakla varmt har. Kom nyss in i vart hotellrum dar AC'n statt pa hela dagen och utbrast "Gud vad skont och svalt det var har inne!" terrans svar var da.. "Ja, det ar 24 grader har inne".. sa mm hur varmt det ar har i hotelllobbyn dar vi sitter nu vill jag inte ens tanka pa.. Men ja, varmt, skont och lokigt ar det. Stolen jag sitter pa ar alldeles blot av fukt och det rinner konstant svett i ansiktet. Men jag klagaaaar inte, for jag har det fan alldeles alldeles toppen!!! 

Hade nog glomt bort lite hur underbart det var att resa.. Bolade nastan av lycka nar jag satt i taxin sjalv fran flygplatsen bort till syrran.  San javla frihetskansla. Alskar att uppleva nya kulturer, hora andra sprak talas runt omkring mig, testa nya matratter, se nya platser, traffa nya sociala manniskor varje dag, ta varje dag som den kommer etc. NEJ, SA JAFLA NICE.

Idag har vi i alla fall besokt MBK och shoppat loss! Sedan drog vi aven pa bio och sag Harry Potter, ar ju liksom ett maste! Var haftigt att se att alla i publiken, inklusive vi, plotsligt reste sig upp i tre minuter innan filmen borjat for att lyssna pa nationalsangen och for att hedra kungen. Nu har vi nyss tagit en runda pa stan och kakat lite thaimat. Bilden precis nedan ar bara tagen for cirkus en timme sen. Ni far ursakta att man ar blek som ett jakla vitmanssikte. Det marker man speciellt nar man star bredvid syrran och terran som redan vart ute i snart tva mander... nej, far jobba lite pa brannan kanske, haha.


Nasta gang jag uppdaterar har vi formodligen akt vidare fran Thailand till Cambodia. Ska bli riktigt jakla spannande! Och pappa pssst, jag och syrran ska forsoka att inte trampa pa nagon landmina och fa armarna bortsprangda, haha.

I'M IN ASIA, BITCH!From now on är jag i Asien med syrran, SÅ JÄVLA NICE.


Kommer dock sakna er här hemma och Harrys (ja faktiskt, haha) grovt jävla mycket! Men, mina loved ones, fan va vi ska röja när jag kommer hem! Men nu känner jag att Asien behöver få sig en dos av hanky, och hanky behöver få sig en rejäl jävla dos med värme, party på stränder och backpackerliv!! Kommer uppdatera, så stay tuned.

18.05 lyfter flyget från Arlanda till syrran och Asien! SATAN VA NICE. LIFE IS A HIGHWAY <3


I cannot fight now, I feel like a weak link.

Hey guys. Har mått skit sen i tisdags kväll, därav den dåliga uppdateringen. Det går i vågor - illamående och ont i magen. Är dessutom råförskyld och känns som om jag får små anfall av feber titt som tätt.  Men tror det beror på att jag började käka en viss medicin i måndags. Stod på förpackningen att 1/10 drabbas av just dom biverkningarna som jag nu har fått. Känner mig förövrigt väldigt psykiskt instabil den här veckan. Så jävla mycket småsaker som har hänt som bara brytit ned mig. Saker som andra gjort mot mig, eller sagt till mig. Och andra grejer. Behöver någon som stöttar mig. Typ nu. Ja. 

Var ju i alla fall på Rockstar taste of chaos igår. Och, HELVETE VAD BRA DET VAR! Men trodde först ärligt talat inte att jag skulle orka dra mig dit. Låg hemma i sängen och mådde verkligen pyton. Så det blev ju inte direkt en stå-och-hoppa-i-en-moshpit-konsert. Tror det var första gången någonsin som jag satt ned under en hel rockkonsert! Men fan vad glad jag är ändå att jag var där! Skulle inte velat missat taste of chaos för allt i hela världen!!!  

Buckcherry var sjukt jävla grymma! Papa Roach var stört jävla bra - jag hade konstant gåshud. Och hur det var att se Disturbed live går inte ens att förklara med ord. SÅ JÄVLA MÄKTIGT. Har hur mycket inspelningar och bilder som helst men orkar inte lägga upp dom. Orkar ingenting för tillfället. Blä. Kul att jag åker om tre dagar och har hur mycket som helst att göra, men inte orkar. 

Kul, dessutom, att man har en mamma som är en sån arbetsmyra så hon blir råförbannad när man sjukanmäler sig också. Bra samvete man får. Mamma väckte mig sex i morse. Skulle egentligen jobbat 16 timmar idag, och då kommit hem 21.00 ikväll och sedan åkt till jobbet 04:30 igen. Haha ni hör ju själva. Kanske inte så konstigt att jag gått och blivit sjuk. Sjukanmälde mig i alla fall från ena jobbet, men ska i alla fall nu släpa mig till nästa. Kommer hem nio ikväll. Tar 05.30 tåget till jobbet imorgon bitti. Ha ha. 

Nu vill jag bara att det ska vara söndag. Om tre dagar sitter jag på ett flyg långt långt bort från Sverige. Jag ska till värmen och till min underbara lillasyster. Ni fattar inte hur mycket jag längtar just nu. Behöver en rejäl nystart efter den här jävla veckan.I WAS THERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 She's a sleaze disease, but damn she's hot and heavy!
Har haft en sjukt nice dag med jacket sara. Har shoppat som en liten idiot, massa fina prycklar. Piercat helix, käkat thaifood, snurrat runt på beyond retro och på punkt shop och i massa andra affärer. Kvällen har jag spenderat tillsammans med mina bryds jemps och fius. Näääjs. I'm a happy hanks.

And u know what? På onsdag är det taste of chaos med buckcherry, disturbed och papa roach, på fredag drar jag till harrys med alla mina käraste och på söndag drar jag och backpackar i Asien med syrran. How fuckin sweeeeeeeeeet?!


I heard it through the grapevine and I'm just about to lose my mind, honey, honey yeah.

DAMN vilken brutal jävla kväll det var igår alltså! Harrys i vanling ordning, men ingen kväll på Harrys är ju den andra lik! Och denna afton blev mer spårad än väntad om man säger så. Ha ha ha. När jag vaknade upp i morse på Marcus soffa med grisarna Sara och Marcus sovandes bredvid mig, så kändes det ändå som att det hade vart en helt normal kväll. Inget utöver det vanliga som hade hänt liksom. HA, trodde jag va! Det kan jag ju meddela er endast berodde på min en-två timmars feta minneslucka. Som jag btw inte ens visste om att jag hade haft!

För att köra det hela lite kort då, så vaknade jag i alla fall upp på Marcus soffa, pissnödig som fan klockan sju. Lagom bakis, eller snarare.. still drunk. Känner nått jävla klet på halsen och går och tittar mig i spegeln. I spegeln stirrar en människa med svart smink runt hela ögonen tillbaka på mig. Spretet hår i en sovknut och hade fortfarande gårdagens kläder på mig. Utöver det har jag dessutom en grotesk jävla mustasch under näsan, och även lite "extra tjocka"  ögonbryn i pannan som var ditritat med spritpenna på mig. Och så ett jävla tuggummi/tandkrämsfläck på halsen. Garvar högt för mig själv, och inser att Marcus och Sara hade gjort detta mot mig när jag hade somnat, och går sedan tillbaka till Marcus soffa och däckar.

Vaknar upp några timmar senare med Marcus och Sara. Det första jag gör är ju självfallet att fråga dom om mustaschen och ögonbrynen. Och för att det hela ska bli lite kortare nu så drar jag allt i en dialog mellan oss tre. Dock med ganska mycket förkortningar och annat borttaget i dialogen.. Men i alla fall. Here it comes.

- Hahaha varför har ni ritat en mustasch på mig?
- Haha nej men den gick ju du runt med hela kvällen igår på harrys. Vi sade åt dig att du skulle ta bort den men du garvade bara åt det. 
- Haha ofta! Hur länge gick jag runt med den då?
- Ja du hade i alla fall den när du sjöng Kareoke...
- SJÖNG JAG KAREOKE? Haha what?
- Ja, du sjöng Bon Jovi - Livin on a prayer tillsammans med en annan kille på scenen. Och han ritade den där mustaschen på dig innan ni drog upp på scen.
- Hahaha. Och vart fan kommer tuggummit ifrån?
- Jag tror det kommer från pudelrockarens kompis som kletade på det på dig när ni var ute på rökrutan.
- Ofta! Okej haha vad gjorde jag mer?
- Nää inget speciellt... eller du dansade vals själv på scen tillsammans med en kille som hade tuppkam också.


HA HA HA HA. Jag, Marcus och Sara garvade konstant idag i tre timmar efter det, och tacka fan för det alltså. HAHA dör lite... Förövrigt vill jag bara påpeka att Marcus/Lisbeth <3 Sara/Jacket/Rocktant <3 Angelica/Angie/Hanky är typ världens bästa och skönaste trio :-)Pics from yesterday <3


  

Airbourne live @ Tyrol 2010-11-10

"AS LONG AS YOU STAND UP FOR ROCK N' ROLL WE WILL COME BACK HERE TO YOU, IN STOCKHOLM SWEDEN!"


Fy satan alltså!!! Vart skall man börja? Frågan är väl snarare när Joel O'keffe verkligen toppade! För jag tycker fan allt han gjorde denna kväll var 5 stjärnigt! 

Kanske var det när han knäckte ölburk efter ölburk mot huvudet och sprutade ut över publiken, eller när han körde förhandsnacket till "Stand up for rock n' roll", eller när han kastar sig upp för några högtalare och rusar fram genom hela Tyrol och kör riff efter riff på diverse olika ställen, eller när han blir buren runt i publiken av en vakt och spelar på sin gura samtidigt, eller när han häller i sig vin under "Cheap wine and cheaper women", eller när han inleder hela konserten med "Raise the flag", eller kanske bara när han kör sina underbara jävla moves, eller när han ställer sig under airbourne flaggan och bara öser, eller hur han får igång tempot i publiken under "blonde, bad and beautiful" och "runnin' wild"! 

Sedan ska det även tilläggas att publiken var sjukt jävla underbar, sjukaste draget och riktigt jävla röj! Fick mig en och annan dänga när det bildades moshpits kan jag ju meddela. Nej fy i helvete alltså. Fia, min vän som var med frågade mig vilken konsert som var bäst med Airbourne, denna eller getaway rock. Inser nu i efterhand att det faktiskt utan tvekan var denna konsert som ägde lite lite mer! Även fast allra första gången man ser ett liveband är jävligt magiskt. 270 spänn, HA vilket skämt, jag skulle lätt gett en tusing för att se dessa män live igen! Airbourne brukar ofta jämföras med ACDC, och det är ta mig fan med all jävla rätt! Att Airbourne inte är större än vad dom är, är bara en tidsfråga!


You got me infected. You led the game, i followed. You were the bait, I swallowed...
Tröttnar aldrig på den här låten. Denna låt får mig att tänka tillbaka på sommarens festivaler och alla sommarkvällar  -  jacket sara, mina heta jävla trummisar till sommarfling, tantolunden, värme, getaway rock, peace and love, skogsröjet, sonisphere, sjukt bra livemusik, tält, sommarkvällar, jd och cola på petflaska och husvagnar. Åh jag dör. Nästa sommar ska bli lika jävla bra.

Bon Jovi to Denmark June 19, 2011!Mamma nu vet du vad jag önskar mig i julklapp/födelsedagspresent! ;-) En weekend för två till Danmark! Eller ja, kanske tre om syrran ska med!

Har väntat i tolv år på att få se denna man live. Halle-fuckin-lujah säger jag bara!!!!!

If Im ready to rock? Hell yeah!!!

Ska få se Airbourne live för andra gången i år om tre dagar och jag är sjukt jävla taggad! På onsdag ska jag och fia dra och se dom på Tyrol. Har lyssnat på dom i över två års tid och fick se dom live för första gången i somras. Och helvete vilken show dom bjöd på. Har nog aldrig sett någon som har så mycket energi som Joel O'keffe har på scen. Och hela konserten toppades även med att han klättrade uppför hela scenbyggnationen, ställde sig längst upp och spelade elgitarr och headbangade! Kommer bli en kickass jävla onsdag om jag säger så!

Hårdrocks/heavy metal bandet Airbourne har förövrigt släppt två album. Som heter No guts, no glory och Runnin' wild! Och även en Ep som heter ready to rock. Lyssna på dom här.

 
Eminem can suck it, so can Dr. Dre. They can suck each other just because they're gay! Death to Britney Spears, kill the little slut! Fuck Mariah Carey, death to Jennifer Lopez. They can kiss each others camel toes!

Tjääänare. Halvkasst med uppdatering här! Men har så haft så jädrans mycket grejer för mig på sistonde. För att dra det hela lite kortare: Köpte blonderingsmedel, blonderade håret och vips ni har en hanky á la platina. Har köpt bootsstraps samt en skinnväst som jag ska pimpa sönder med diverse bandpatches, och så ännu mer bootstraps. Fått ipoden fixad gratis pga en vän jobbade på ipod-servicen. Sjukt sweet!

Har dessutom träffat min kusse Johanna som kommit hem efter en och en halv månads segling ute till havs. Samt fixat en jäkla massa inför den kommande asienresan som btw sker om mindre än två och en halv vecka nu.. siiickt! Och så har jag även firat världens pappa som fyllt 50! Var bartender tillsammans med min babe jess. Och juste ja, jag har ju desstom flyttat från vårby tillbaka hem till gamla goa huddinge! Huddinge for life, typ. Har aldrig kännts så bra att vara tillbaka. Samtidigt som det drar så jäkla mycket i en att bara ta första bästa flyg från svearike. Men skare va sthlm så skare fan va huddinge!

Sedan har jag även missat Alter bridge spelning och då även surprisen att min Slash'ie kom upp på scen! Fan alltså. Sved ganska mycket när jag såg det i efterhand kan jag meddela er. Men har ju bokat Airbourne som jag ska dra och se nästa vecka! Och sen blir det ju även taste of chaos där disturbed, papa roach samt buckcherry spelar om två veckor, så jag ska fan inte klaga! Fick ju dessutom lyssna på Slash imorse på bandit när han gästade där. Har även förhandsbokat Hardcore superstars nya platta Split your lip som kommer att komma SIGNAD på posten. FYSATAN VA GÖTT

Ni har väl hört att Nicke Borg ska ställa upp i Melodifestivalen förresten? Har dock läst att många ställer sig väldigt negativt till detta. Själv anser jag bara att det är ... fuckin brilliant! IN MED ROCKEN I MELODIFESTIVALEN FÖRFAN!! Gärna metal också tack. Och ja lite sleaze skulle ju inte sitta fel heller!Får i princip en smärre chock varje gång jag tittar mig i spegeln. Tyckte det såg förjävligt ut till en början, men gjort är gjort och det är väl bara att nöja sig med resultatet. Ser ju läskigt blek ut i alla fall. Spöke hej. Men lite rött läppstift på det där så blir det väl bra antar jag....

Nej nu jävlar ska jag peppra er med musik hade jag tänkt. Så sällan jag gör det nu för tiden. (Att mina katter inte är hörselskadade ännu är ett under btw)


MERA METAL, HÅRDROCK, ROCK, SLEAZE, GLAM, HEAVY METAL TOO THE PEOPLE.Nä nu får det fan räcka för idag, more to come! Andra pics på frillan kanske kommer imorn, om jag orkar. Sleep tight folks.

RSS 2.0