The angel closes her eyes the confusion that was hers belongs now, to the baby down the hall.

Update.

Ingen promenad. Det känns som om jag ska dö vilken sekund som helst. Som om jag håller på att ätas upp
inifrån. Har sådan smärta så har tom blivit illamående. Vet inte vart jag ska ta vägen. Går från sängen till soffan i vardagsrummet med jämna mellanrum. Iprenförpackningen är slut. Har redan sovit elva timmar idag på dagen. Fan. Det kommer bli en lång och smärtsam natt.


Denna otroligt fina låt får mig dock på en aningen bättre humör. På repeat inatt. Ja.


Live - Lightning crashes


"The angel closes her eyes the confusion that was hers belongs now, to the baby down the hall." Oh yes...I walk the line.

Ouff jag är så rökt. Min kropp faller snart ihop. Och jag med, både fysiskt och psykiskt.

Filmkväll igår? Ha, på en fredag... som att det skulle hända. Surreal hade spelning med en grym dj från europa, såå nää. Har hållt igång i fyra dagar i streck, med tre dagar fri från alkohol. Jobbat 6 dagar i veckan, med den enda lediga dagen fullkomligt fullbokad med saker. Och så har det i princip varit dom senaste två månaderna. Har sovit som allra max fem timmar per dygn, och supit halva nätterna för att sedan åka till jobbet - full. Bli bakis runt tre tiden och sedan börjat ta sig en återställare vid fem. Har rökt uppemot ett halvt paket cigg om dagen, har gått så långt att jag tom tar med mig ciggpaketet ut när jag ska ut och promenera. Har druckit tre koppar kaffe efter jobbet för att hålla mig vaken. Hoppat över måltider, för att sedan äta en stor måltid eller fyllekäka istället. Stressat runt som en tok på jobbet, för att sedan komma hem och känna sig minst lika stressad över att man inte vill missa allt roligt som alla flatmates hittar på. Kan inte ens vara i mitt rum i tio min utan att det känns som om man missar världens roligaste saker på övervåningen.

Detta har nu lett till att jag för fjärde gången i år har fått magkatarr. Dock har det ju nästan vart värt det - att få magkatarr den här gången alltså. För detta har utan tvekan varit dom tre bästa månaderna i mitt liv. Men har insett att jag måste ändra mina livsvanor lite här borta om jag inte vill dö innan 30 års ålder. Igår svepte jag fyra ipren och några citodon för att lindra magsmärtan tillsammans med fyra mojitos, fem bourbon and coke, tre vodka lemonade och sex redbull vodka. Seriöst. Ser ni mängden alkohol jag är uppe i? Nej nu jäklar blir det ändring!

Tänker nog inte gå in på någa specifika detaljer på vad som hände igår. Euum, alldeles för spårad kväll. Skulle jag ha tilllåtit mig själv att ha ångest, så är det exakt vad jag skulle ha haft nu. Men vad hjälper det att ha ångest? Inte ett skvatt, så ångesten kan slänga sig i väggen. Var tyvärr otroligt kass på att ta bilder igår. Synd. För tror det hade blivit mäktiga bilder. Hade BBQ hos oss, kanske 30 pers. Supermysigt. Solnedgång. Fylla. Värme. Vänner. Snygga pojkar. Mojitos. Grym musik.

Tog sen en taxi in till Surreal. Efter de spårade allt. Var på beachen med någon jag inte borde vart där med. Hamnade i the gardens med hannah och några till. Kom tillbaka till surreal. Hjälpte in Hannah via bakvägen. Dansade fem olika danser med Mattias. Tappade bort Gabbi. Sprang in till Buffalo. Fick 15 sms av en creepy guy. Bjöd halva surreal på drinkar.  Stal Mattias keps. Somnade i soffan bredvid Gabbi på vår terass klockan fem på morgonen och vaknade upp av att vår flatmate väcker oss klockan sju. Och gjorde en massa massa massa andra hyss som jag verkligen inte tänker gå in på. Fy på mig.


Seriöst titta på oss. Vi skulle behöva ta in på rehab båda två i minst två månader.

Det bästa av allt iaf, som gör mig riktigt glad för tillfället. Är min och Hannahs relation. Vi har kommit varandra extremt nära. Hon är 17 år, men gick ju runt i en månad och trodde att hon var 24 år. Så det är inget man märker. Hon fyller iaf 18 år i september. Vilket är alldeles perfekt. För då kommer jag efter min vistelse i swe (i augusti) åka tillbaka själv till QT, eftersom gabbi nästan med all säkerhet kommer stanna kvar i swe då. Så nu har vi iaf bestämt att vi ska flytta ihop tillsammans. "And in our house, youre gonna be allowed to play metallica on repeat five in the morning, smoke inside, and party every day" Haha, hannah <3 kärlek till den bruden. Ser grymt mycket fram emot ännu en galen sommarsäsong i mitt älskade queentown tillsammans med henne!!!

 

Idag har jag legat hemma, instängd på mitt rum. Sjukskriven. Sovit hela dagen och haft konstant magvärk. Börjar lätta upp nu. Ska ut på en helande promenad med min mp3 nu. Enda gången jag verkligen hinner varva ned. Däruppe håller pete och dom redan igång. Vår flatmate japanesen Taka har ersatts utav ett par, Zoe och hennes pojkvän. Båda är partyanimals. Imorgon flyttar Claire ut och bartendern från Surreal ska flytta in - partyanimal nr 1. Pete sade att det här kommer bli den bästa och mest urspårade månaden någonsin denna sommar. Som om att den inte redan är tillräckligt urspårad liksom?.... Åh herregudFör att lätta upp era hjärtan där hemma så lämnar vi ju iaf Queenstown om en månad för en 2 månaders lång roadtrip ... och rehab. 


My emotional stability is leaving me, but honey I know you'll be there to heal me.

Så jahapp vad sysselsatte vi oss med i onsdags kväll då?

Killarna började dricka sin whiskey och cola (as always) medans jag och gabbi höll oss nyktra hela kvällen. Sedan kom grannarna in och pokerbordet togs fram. Var nog 15 pers i vårt vardagsrum. Vi tjejer gjorde chokladfodué medans killarna spelade poker. Försökte lära mig lite, men tröttnade efter en stund. Sedan gick några och lade sig, och det var bara jag, pete, gabbi och dan kvar. Rullgardinerna fälldes ned och mariujanan togs fram. Och hela huset stank utav bara helvete.  Och nej, jag har fortfarande inte tagit en enda drog även fast man bor i en jäkla knarkarkvart. Men ja eftersom man lever i den där jäkla röklukten, så tror jag nog fasiken man blir lite påverkad. Kan det vara så? Känns som det till och från iaf.

Sedan satt vi och planerade nästa helg som kommer bli såååååå jäkla grym. Jag pete, dan, ben och gabbi ska ta bilen på fredag kväll och köra ut till glenorchy, cirka en timmes körning. "Its going to be fuckin meeeean, we take the motocross, and the kayaks, and then we take the gun so we can shoot some possums. Some alcohole, and some weeds. And then we put up a big tent. And then we can bring some meat and light a big fire. Its going to be sooo fuckin swt as. And the view with a whole fuckin lake to ourselves, broo its so fuckin amazing. And then we can drive the car, cus theres no fuckin police or other people in fuckin mileees. Even you girls can drive the car" Haha ja för att citera pete. Tror fan det kommer bli riktigt jäkla swt as alltså. I alla fall, efter lite planering så drog vi ned till vår egna brygga. Jag, gabbi, pete och dan tog ett nattdopp. Blev i puttad utav Dan så fick sådan chock så kunde knappt andas på en minut. Klockan var nog tre på natten då. Haha. Frös hela jäkla natten efter det, även fast jag och pete hade typ fem lager täcken. Burr alltså. Är nog max 15 grader varmt i den där sjön, pga snön som smälter ned från bergen.

Ja swt as kväll alltså. Igår var det torsdag och vi befann oss (of course) på Montys. Och efter det drog vi hem till vår arbetskollega Claire. Men runt tolv drog jag hem pga min magkatarr, medans Gabbi fortsatte ut i natten med arbetskollegorna och några andra. Hon kom tydligen inte hem förens fem och hade massoooor att berätta. Haha, är nästan glad att jag drog hem. Totalspårad natt hade hon tydligen haft.

Idag är det fredag och vi har haft en day off. Har legat vid bryggan och chillat allmänt. Ikväll ska jag, ben, pete och gabbi och några fler flatmates kanske ha filmkväll. För imorgon blir det en biiiiight night out. Vår älskade flatmate Claire ska nämligen lämna oss för australien, så vi ska ha en stor avskedsBBQ @ our place, och efter det blir det till att beställa flera stora taxis som kan ta oss in till stan och förmodligen surreal!


On our way 2 town


Gab the fabMe and Aimee <3


Schwedeeeen @ montys


Haha Hannah leker turist på Claires balkong <3

Self destruction.

Tittar på bilder som är tagna för fyra månader sedan. När jag fortfarande var i sverige. Jag får rysningar, håret reser sig på armarna. Inser nu hur långt nedgången jag var. Hur pass dåligt jag mådde. Med tårar som förblindade mig och med ett värkande hjärta tog jag mig igenom dag för dag. Jag skulle klara det. Varje dag jag genomled tog mig en dag närmare Nya Zeeland och lyckan. I flera timmar kunde jag sitta och drömma om mitt Nya Zeeland. Sitta på en buss och titta ut genom fönstret och tänka på den gråa vardagen och känna tårarna rinna nedför mina kinder. Sitta i mitt rum och stirra in i en vit vägg i flera timmar åt gången. Ligga på olika toalettgolv inne på diverse klubbar och gråta utav vrede, för att jag hatade sthlm, dess utseendefixering, och alla dess inskränkta invånare så mkt. Och framförallt vad sthlm gjorde mot mig. Hur mycket den förändrade mig och gjorde mig till en person jag inte ville vara. Jag var inte hemma. För mitt hem var på Nya Zeeland.
Tack gode gud för att jag stod ut. För att jag har kommit så pass långt som jag ändå gjort. Nu ska jag gå ned till stranden. Andas in lyckan. friheten. Känna mig 100% levande. Och njuta utav världens finaste gåva - Livet. Tårarna rinner utav lycka medans jag skriver dom här sista orden.  


Nya Zeeland - tack för allt du gett mig.
She like poison, put right to the vein.

Älskar älskar älskar denna låt. A masterpiece. Har haft den på repeat i flera dagar i sträck.


Sick puppies - Going down.


Define your meaning of fun
To me it's when we're gettin' it done
I feel the heat comin' off of the blacktop
So get ready for another one

.. I'm not runnin', it's a little different now
Cause one of us is goin'.

Dregen. Sveriges utan tvekan snyggaste man.

Broke all the rules, played all the fools, yeah yeah yeah!

Okej. Nu till min födelsedag - den 22a februari.

Vaknade upp av att ena halvan utav sängen var tom, (Gabbi aka pamela) låg inte bredvid mig i sängen. En minut senare kom hon dock in med en supersmaskig cupcake med ett tomtebloss i och sjöng ja må hon leva. Hihi. Precis som mamma och syster brukar göra för mig. Feelings. Myste lite i vår säng. På kvällen fick jag sedan inte vistas i närheten utav alla mina flatmates som höll på med en surprise i köket. Så satte mig inne med gabbi hos våra grannar och tittade på ishockey, finland-sverige och även lite curlingfinal. I trettiograders värme och med fem kiwis. Haha, annorlunda. "Comeee on sweeeden. come on. Oh i like the colors. Blue and yellow." Vet inte allt vi gjorde inne hos vår granne Ben och hans flatmates. Haha finns ingen som är så störd som Ben. Ni vet en sådan där människa som alltid på något sätt lyckas få en att ligga kvidandes på golvet utav skratt. Sedan drog jag hem iaf, satte mig i soffan. Sedan kommer alla grannarna och alla mina flatmates in med två stora tårtor och sjunger "happy birthday" till mig. Lyckades dock inte blåsa ut alla 21 ljus. För det var något slags typ av tomtebloss. Fick blåsa typ tio ggr innan alla ljus var utblåsta. Var då alldeles röd i ansiktet och anfådd. "Haha you've been smoking to much, u have to quit smoking" haha, så sant som det är sagt. Sedan satt vi alla 15 pers och mös i vårt vardagsrum hela kvällen. Och helt plötsligt ser jag en livs levande possum sitta tio meter från mig, på vårat balkongräcke! Pete sprang då ned och hämtade sitt gevär som han har bredvid sin säng (suck.... killar) och sköt den stackars lilla possumen så att den kved till och skakade till riktigt ordentligt. Sedan tog Ben över och sköt den igen, så den ramlade ned och dog. Så nu ligger den på vår gångstig som vi måste gå på för att vi ska ta oss in till stan med resten utav alla köttbitar, avokados, bananer, stolar, glas, fimpar och dylikt som ligger nedanför vår balkong. Haha nemen sedär vad treeeeeeeevligt.
Utsikt från vårt kök.. Hade fint sommarväder på min födelsedag iaf, till skillnad från alla dom andra 20 snöiga födelsedagarna jag haft!


Anna och Claire håller på med surprisen


min första tårta i form utav en kiwi, med gröna jellybeans formade som en nz koru.


min andra tårta, nz flaggan of course!! <3


Den söta oskyldiga possumen på vår balkong


Vår granne Ben aka the possum murderer!!


Haha ja det var min födelsedag kortfattad. Somnade med lyckotårar i ögonen. Den finaste födelsedagen jag någonsin haft. Har tagit mig nästan fem timmar att svara på alla 40-50 tal gratulationer på facebook, mejl och på sms. Tack så enormt mycket för alla gratulationer!

Enormt mycket kärlek till alla er i sverige, övriga världen och alla här hemma på nya zeeland.


We're gonna party like it's your birthday!

Min 21 års födelsedagsfest är oförglömlig. 18 års dagen och 20 års dagen är redan ett suddigt minne. Men den här födelsedagen kommer jag aldrig att glömma.

Min 21 års dag i Nya Zeeland.Jag och mitt arbetsteam! haha, min supervisor Ayden bredvid mig, och så claire, gabbi och så hannah och alex som man inte ser bakom oss. Det mest spårade och bästa arbetsteamet jag någonsin haft! Haha vi sex och hotellrummen hela dagarna - det blir många crazy days kan jag lova er!


Claire, Jag och Hannah <3


Jag och peter (aussie) och några swedish boys vi lärt känna - mattias och magnus


Mina fina birthdaycakes som jag fick utav mina arbetskollegor... fick dessutom 21 vodka jellies och en kastrull med punch. Haha, dom är sköna dom!


Gabbi, Alex (arbetskollega), Hannah (arbetskollega) och så Reg, kompis till Alex.


jag och Claire. Gud vad jag ser upp till denna kvinna! när jag är 35 bast ska jag vara precis som henne!


Reg och Tom sjunger och spelar gitarr!


Haha gabbi, hannah och alex och magnus...


Reg, Aydan och Claire med min punch!


Haha vi älskar våran supervisor! "darling, of course im gay"
pete har en dieselmaskin som vi tände på och hade som brasa.. inte för att det direkt behövdes i värmen..


Gabbi, vår störda neighbour Ben och Ayden.Jag, Andy (claires pojkvän), claire min flatmate, Aimee (claires kompis som jag kommit väldigt nära) och så hannah.gabbi och pete... min landlord och min ( ja pojkvän är väl helt fel ord....)


pete och min goa kiwi flatmate anna


Hannah, hamish, aimee, claire och jag som inte syns på väg in till stan!

Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. Men Gabbi pepprade med sin kamera, har nästan uppemot 200 bilder ifrån den kvällen.Men aaaah ååååh!!! Vad ska jag säga. Tack till alla mina underbara arbetskollegor och mina fina flatmates för att ni gjorde min födelsedag helt perfekt! Blev en lång lång natt. Hade kanske förväntat mig en ännu mer urspårad fest hemma (men var nog bra att det inte spårade mer än vad den gjorde nu när jag tänker efter i och för sig). Men var hyffsat mkt människor. Var nog runt fyrtio-femtio pers iaf. Nu i efterhand har jag insett att man på bara två månader ändå har fått en rejäl umgängeskrets i och med att jag ändå kände alla på festen.  I alla fall. vet inte hur mycket jag orkar gå in på själva festen. Men min bästa vän Marcus ställde en ganska bra fråga. "Åh var det nästan som en sådan där amerikansk highschool party som man kan se på filmer?"  Ja i princip.

Klockan två drog vi alla fall vidare in till vårt älskade Surreal och fortsatte festen där. Blev bjuden på drinkar av alla möjliga människor, dansade tills benen vek sig,  och kom nog inte i säng förens runt fem-sex tiden.

Vaknade upp till ett fullkomligt bombnedslag. Jag och Gabbi satte oss iaf ned i bombnedslaget och började käka tårtan från gårdagen till frukost.. haha.

Sedan kom Andy (claires pojkvän från wales) upp och sa.. "Girls u cant eat that shit in the morning.. i can buy u real english breakfast if i can borrow your car so i can drive to the supermarket" och "gör som mig, skit i att städa, åk från skiten och låtsas att ni är upptagna med något annat och sen slaggar ni över hos någon vän över natten så kommer ni tillbaka dagen efter då allt är städat och klart.."okej, lät ju ändå hyffsat bra liksom. Så jag, gabbi, och taka (vår flatmate) lämnade bombnedslaget och följde med hem till Andys cribb och tog oss en rejäl återställare med hans flatmates Tom och Lee, och fick i oss en riktigt god english breakfast medans vi lyssnade på Toms egna indierock skiva som han precis släppt. Grymt! Och så lite Libertines och Oasis också på det också. Och seriöst efter 1 öl, var man fasiken igång igen.


haha jag och gabbi har kvar jultomtarna i bilen, jajjamänsan. julen varar ända fram till påska!
 
Tom lagar brunch och taka och gabbi chillar


haha så jäkla swt ass bildhaha kolla in frillan. nej jag har inte alls partat två dygn i rad, haft samma smink och sovit och haft samma kläder på mig i tre dygn
Solen sken iaf ute och medans dagsfyllan sakta börja smyga sig på så försvann bara baksmällan mer och mer. Så jag, gabbi och killarna drog ned till beachen med en fotboll och en gitarr. Allt som behövdes för en perfekt dag på stranden i stort sett.


Lee, Tom och Andy (från Wales) och så Taka vår flatmate från Japan och så Gabbi och jag. Och så självklart gitarren och Toms underbara röst... och det fina vädret.. och den goda ölen, och så det underbara ljudet av måsar som skriar och vågor som kluckar, och fyra störda killar som drar massa sköna skämt och berättar om deras otroliga livshistorier över halva världsklotet..  haha


Låg där hela eftermiddagen och drog sedan en fergburger till middag och kom hem lagom till kvällen. Och vad hade vi inte då? Jo ett kliniskt rent hus! Haha nej okej inte kliniskt rent, men nästan iaf. Städat var det iaf! Yey!


Ja så nu har jag alltså berättat om torsdag, fredag och lördag. Men det är ju egentligen på måndagen jag fyllde år. Alltså dagen som precis har passerat för mig. Så den berättelsen får ni imorgon istället. För nu är klockan alldeles för mycket här! Puss på er där hemma. Hoppas att alla mina älsklingar där hemma njuter av livet lika mycket som jag gör! Önskar att ni alla hade kunnat vara med mig på min birthdayparty här. Det hade fasiken varit det ultimata, men ja man kan inte få allt här i livet!L I F E.


Man borde kanske ta och styra upp sig själv. Ha ha ha

OH MY FUCKING GOD det säger jag bara. Okej vart tusan ska jag börja någonstans? Dom här två senaste dygnen har varit helt otroliga. Seriöst.

Börjar med torsdag. Som ni kanske vet så är ju torsdag dagen då alla drar ut här i QT! Så började kvällen med att blanda till egna mojitos (som jag btw lärde mig att göra i barcelona). Förfestade med lite flatmates och skulle sedan beställa en taxi in till montys. Men när vi väl skulle gå ut och vänta på den så drog vi upp tummen och försökte lifta istället, fick napp på första bilen! Så yey. In på Montys, och där var det smockat med folk som vanligt! Öl för 15 kr styck, så jag och Gabbi beställde in tre öl var på en gång. Som om vi hade behövt det after alla våra mojitos? Ne. Inne på montys spårade det. Oh haha herregud. Raggade upp hur många människor som helst till housepartyt. Och lärde känna typ 30 pers på en timmes tid. Delade ut snus till typ halva montys, så ett paket snus försvann på typ en timmes tid. Bra där. Gabbi stal ännu en skylt. Jag halvdäckade på toalettgolvet och blev inlindad av toalettpapper. Jag och Gabbi låg på toalettgolvet, filosoferade och flummade sönder oss. Klockan tio slutade happy hourn så efter det samlade alla vi flatmates ihop oss och drog till vårt älskade Surreal! Där inne spårade det ännu mer. Jag köpte ännu mer drinkar av vår svenska bartender och beställde även in shottar till alla flatmates'n. Men båda min visakort (nz och det svenska) visade då declined. Hej jag har supit upp alla mina pengar innan klockan ens hunnit blivit elva. Tappade även bort min mobil och sprang runt som en idiot och letade efter den. Hittade den tillslut. Hade glömt den i baren. Bra. (Imorse när jag vaknade förresten så hittade jag bild på en rumpa och en annan på ett manligt kön och även en bild på en bartender inne på surreal på min mobil. haha wtf?)  Gick in i djbåset när djn var på toa och började ändra massa låtar. Innan han kom tillbaka och fuckade ur på mig alltså. haha. Stod och pratade med en 60 årig gubbe som sedan bjöd oss flatmates på whiskey och cola. Eh ja. Osv.

Sedan drog Gabbi hem med våra grannar och jag stannade kvar. Satt vid pokerbordet med grabbarna och tittade på när dom spelade. Tills jag tröttnade och ville ha fyllekäk. Drog till night and day och inhandlade mig the famous nachoplate för 25 kr, som bara är ett måste efter alla utgångar. Tömde min plånbok på mynt. Beställde sedan en taxi, satt där med två nachoplates bredvid mig. Haha. Sedan kom jag hem. Eh juste man måste ju betala taxin också? Tömde hela min plånbok på alla mynt som jag hade kvar. Vilket var exakt 40 kr, precis vad en taxi hem från stan kostar. Puh.

Kommer hem och då är det efterfest med pete och gabbi som gällde. Musik på högsta volym, ja. Tog sen moppen och cykeln och körde över till våra neighbours (som bor 20 m från oss). Tittade på när Pete spankade Dan med ett basebollträ. I alla fall tills alla ramlade ihop i en hög på golvet. Nej fan grabbar. Jobb om någon timme. Kanske borde dra och lägga sig?

Haha okej. Om ni inte vill se en riktigt alkoholpåverkad Angelica så titta inte på dessa videor under. Och nu har jag ändå censurerat dom värsta videorna och mer än hälften utav bilderna...

Jag och gabbi sitter och tramsar på montys uteservering runt halv tio, ha ha.


Ha ha ha ha ja vad ska man säga, Man borde kanske styra upp sig själv?


Haha nej seriöst. Har skypat med bästa vän marcus i en timme nu. Klockan är ett på natten. Ska snart upp till jobbet. Ni får fortsättningen imorgon istället. Dessutom kommer huset snart invaderas utav fyllekajor, i och med att alla flatmates'n är ute. Så nu ska jag bege mig ned till mitt rum så man slipper se skiten. Två dygns fylla. Morgon till kväll. Kväll till morgon. Skojar inte. Nu blir det till att vara nykter i några dagar. Eller juste. Det är ju min födelsedag i övermorgon. Jag får köpa gratis drinkar för 250kr på Surreal då. Hmm lockande. Annars blir nästa alkoholintag på torsdag. Pomare.

Fuck you, I won't do what you tell me!

Okej varning för det första bittra inlägget på tre månader.

Jag hatar engelska, eller egentligen är det inte själva språket jag hatar utan det att jag är så jävla kass på det. Varför var jag tvungen att sova på alla engelskalektioner i gymnasiet och varför fick jag dom sämsta och dom mest ointressanta engelskalärarna som vandrat på denna planet i både högstadiet och i gymnasiet? Seriöst. Fasiken vad språket har sabbat mycket dom senaste veckorna. Jag vill bara kunna skämta som normala människor, dra vitsar, visa min egen personlighet till fullo, säga exakt vad som faller mig in för stunden utan att låta som en fåntratt eller ett fullständigt pucko. Jag vill kunna förstå alla slang dom använder här och inte stå som ett enda stort frågetecken när chefen, mina flatmates eller någon annan frågar mig någonting. Och jag vill kunna prata fort, använda alla slang och svärord som jag annars brukar använda och jaaa... bara vara mig själv! Insåg häromdagen när jag träffade en svensk människa ute hur mycket jag njöt över att få kunna skämta igen, visa min personlighet, dra sköna kommentarer, kunna använda vissa ord för att betona andra ord. Ja osv.

Fuck i hate it. Språket har förstört så mycket på senaste tiden, blir arg bara av att tänka på det. Hur fan kan ett språk spela så stor roll? Men det gör det fasiken. Det är så man kommunicerar, är sig själv, skaffar nya bekantskaper.

Men för att tänka positivt. Blir ju bara bättre och bättre, även om det går jäävligt långsamt. Annars leker livet som vanligt här. Dagarna går så grymt fort. Jobbar, umgås med våra flatmates och hittar på nya saker varje dag! Idag har vi bl a låtit alla flatmatsen äta "swedish semla". Det var en ganska rolig syn, ja. "oh this is meeeeean!" Har precis kommit hem från en lång promenad också. Metal på högsta volym i öronen och en vacker solnedgång att titta på undertiden man powerwalkar. Ja, jag klagar då inte. Har även hängt med vår crazy neighbour Ben och hittat på massor utav hyss hela dagen. Haha killar alltså. Älskar att hänga med killar. Saknar Marcus. Min bästa vän och alla galenskaper vi alltid brukade hitta på. Imorgon är det torsdag, vilket betyder utgång för hela slanten! Och sedan är det fredag och houseparty! Om jag är nervös? Ja en aning. Har jag berättat att jag och Gabbi ska tömma hela vårt rum och lägga in alla våra saker i bilen och köra iväg bilen till en öde parkering långt ifrån vårat hus? Nej men det ska vi i alla fall. Ska bli spännande att se hur detta går alltså.... Håller även på att planerar min födelsedagtårta som kommer bli så awesome! Anna, gabbi och claire har bestämt sig för att baka en huge birthdaycake till mig!

 Hmm ja vad mer? Har även gått och blivit upp över öronen förälskad i en fullkomlig idiot. Så typiskt mig. Ja jag vet. Gud, varför gör du såhär mot mig? Tjugoelfte gången i rad. Vad har jag gjort för att förtjäna alla dessa idioter? Dom senaste veckorna har jag dessutom insett hur mycket jag älskar och värdesätter min pappa. Min pappa. Världens bästa pappa. Har dessutom insett hur lite man betyder för somliga andra där hemma. Hur mycket som egentligen hänger på en själv. Att människor kan gå från allt till i princip ingenting på bara någon minut. Därför jag också bloggat mindre på senaste tiden. Ja jag bloggar mycket för min egen skull, men även för er skull där hemma. Men hallå vad gör ni för mig? Somliga utav er kan inte ens pallra er förbi huddinge centrum efter jobbet och införskaffa er en mick för 100 spänn på teknikmagasinet. Eller tänka er offra en timme innan jobbet, eller tio minuter innan sängdags or what so ever för att skypa? När man själv sitter uppe halva nätterna eller går upp klockan fem på morgonen för att få lite tid med er där hemma. The most important relationship is the one you have with yourself -ekar riktigt ordentligt i öronen.

Börjar dessutom få grov ångest över att vi endast har en månad kvar här i Queenstown. Åh herregud åh herregud, vad håller jag på med? Hur kan jag ens överväga att lämna mitt Queenie? Men den dagen, den sorgen. Och satan i gatan, kommer böla så det bara skvätter om det.

Har förmodligen hängt ut alldeles för mycket utav mig själv i bloggen igen. Är expert på det. Men fuck it. Fuck it all. Här har ni mig. Like it or not, i dont care. Har bara lust att ge dom flesta människor ett stort finger idag. Sayonara.


Love this song.

Rage against the machine - Killing in the name


Bound by wild desire I fell in to a ring of fire.


Bound by wild desire I fell in to a ring of fire...

I went down, down, down and the flames went higher.
And it burns, burns, burns - the ring of fire.

The taste of love is sweet when hearts like our's meet
I fell for you like a child.


oh, but the fire went wild...


Cus those were the best days of my life!

Var lite småstressad imorse till jobbet. Så här är en mycket bättre video på när vi kör swinget!

I DID IT!
Feels like you're dying, you're dying!

Snälla jultomten, kan du ge mig ett livslångt visa till nya zeeland. För jag vill nog närmare bestämt aldrig flytta tillbaka till Sverige igen.


Det senaste dygnet har varit fullkomligt mental!!!!!!

Vet inte vart jag ska börja. Men okej. Here we go. Drog alltså ut igår. Drog till buffalo club och shottade en massa tequilas och "sprutor". Alltså en spruta med en shot inuti som man ska spruta in i munnen. Haha. Och tydligen har vår gamla granne (som vi hade när vi bodde på parkeringen i en månad) blivit bartender där. En massa discounts fick vi. Så jäkla swt as! Drog vidare till surreal där vi hade en spåraaaaaad natt!!!! Okej kortfattat då. Hade redbull vodkakrig med Adam (bartendern), slutade med att båda två och halva baren rann av vodkaredbull. Hade varsin shotspruta som vi krigade med. Haha. Träffade en stöööööörd kiwi som lärde oss massa nya uttryck som vi stod och skrek ut till alla. Sprang runt och nallade hans keps var och varannan minut och så dansade vi typ bugg i två timmar. Gjorde min och gabbis egna housekeepingdans inför hur många människor som helst, haha. Lärde känna typ fem sköna pers till som kommer till housepartyt nu på fredag. Lärde oss diverse olika danser med några svenska killar. Gabbi gjorde heeelt sjuka och utspårade grejer, men det får nog bli cencurerat här tror jag. Hade djupa konversationer med Amiee, host. Körde typ tio tequila race (överdriver inte). Dansade the "cigarettedance" inne på spritaffären med två kassörer. Stod i toalettkön på surreal med fergburgerkassörskan och försökte övertala alla människor om att fergburger is the shit. Ja osv osv. Orkar inte gå in på alla galenskaper, skulle få sitta halva natten då isf. Drog iaf hem sen och hade lite efterfest i huset. Slutade med att Marvin Gaye - Sexual healing var på HÖGSTA volym på repeat i fem timmar. HA HA HA grannen hade tydligen inte kunnat sova så han drog in i vårt hus sex på morgonen och stängde av skiten. Själv sov man som en stock. Blev sedan väckt av en kamerablixt klockan nio imorse. Då är det vår störda granne som står och smygfotar mig, pete och monkey (vår katt) när vi ligger och sover. "Who the fuck put sexual healing on repeat for like five hours?!" hahah. Degade sen nån timme i vardagsrummet framför teven med flatmates'n och grannarna medans pete kirrade brunchen. Drog sedan in till stan och impulspiercade mig x 2! Aaah gjorde fan ondare den här gången än första. Så nu har man alltså 4 piercingar. Ehm ja och dagen var inte slut där. Med värkande handleder och med en baksmälla som inte var av denna värld satte vi oss sedan en kvart senare på bussen som skulle ta oss till världens högsta canyon swing!!!! Eh ja. Ut på en ramp, på med selen och sen var det bara att falla 300 meter. Aaaaaaah sådan underbar känsla! Kunde dock ha njutit aningen mer om det inte hade vart för man var så jäkla bakis. Gjorde sedan vår tradition (att dra en fergburger på lördagar). Okej så ja nu fick ni mitt senaste dygn sammanfattat. Är totaaaaalt slut nu kan jag säga. Är ju valentines day imorgon så har en big big big day at work 2mrw. Sleepy time.

Kanske borde ta en dusch och sminka av mig först dock? Har nämligen inte duschat eller sminkat av mig på tre dygn nu. Har ju dessutom sovit(!), jobbat och festat med samma kläder i tre dygn... Så kanske dags att byta kläder också? 

"Vaknar upp med en sticka i skinkan och med sugmärken på halsen, nää fy vad tragiskt." ... "Vet du på fredag borde vi ha en stor hink med alkohol och så borde man ha sådana där shotssprutor så man bara kan gå och fylla på när man vill" .. "Alltså jag känner mig typ inte levande. Skulle jag blunda till i en sekund nu så skulle jag nog somna ståendes"... och så dom två vanligaste citaten för dagen "Har typ grov ångest"..... "Eh alltså känner du dig lika borta som jag eller?" HAHHAHA. Fan vad jag älskar dig, och oss Gabbi!!!!


Okej lite bilder som man hann med att ta då.

foooooooor sure brooooo'

vår störda granne Ben, i vårt vardagsrum


haha kolla in frillan nej vadå inte bakis


fan fan fan. jag dör jag dör jag dör. gabbi jag dör. haha. en bättre version kommer upp senare.


Until the angels come and ask me to fly i'm gonna be 18 until i die.

Ha ha ha. Em ja. Alla ni surproppar som inte gillar när jag kör ocensurerat eller skriver om hur lycklig jag är, ni kan ju strunta i att läsa nu, eller bara sluta ödsla er tid på bittra kommentarer.

Igår kväll då. Haha ja herrejävlar. High on life? Kan leva på den kvällen i evigheter. Men det bästa av allt är ju att sådana kvällar och dagar verkar dyka upp var och varannan dag här. Torsdagar är ju iaf verkligen den dagen man ska gå ut i Queenstown, det är ju en sak som är säker!

(oj här råkade jag somna i soffan... haha ögonen gick i kors så nu fortsätter jag alltså tre timmar senare, och det dessutom efter en utsökt middag! Lagom fit for fight igen!)

Em ja. Vet inte om jag har berättat om Claire, vår flatmate. Men hon är nog den vi kommit närmast här borta i nz. Hänger med henne mycket, både under dagtid och på kvällarna. Hon har även två sjukt sköna arbetskamrater som heter Beckie och Amy som vi brukar hänga med. Så dom kom hit, så vi och några andra flatmates satt i solnedgången på vår terass och hade det mys och förkrökte. Sedan gick vi in till stan. Träffade hur mycket bekanta ansikten som helst inne på Monty's. Monty's på torsdagar är helt galet! Hela stället är verkligen smockat, alla är där! För innan klockan tio får man nämligen en öl eller en cider för bara 15 kr. Så satt på uteserveringen där och minglade runt med alla man kände (bekantskapskretsen här borta har ju äntligen börjat arta sig riktigt ordentligt nu!!) Sedan drog vi in och lyssnade lite på ett liveband som körde. Och tvingade dessutom alla våra flatmates och andra bekanta att testa snus. Ha ha det var en rolig syn. Droger och skit klarar dom hur mkt som helst, men inte fasiken kunde dom ens ha inne en "disgusting teabag" i deras munnar för ens tio min. Haha. Hände lite mer galenskaper också. Vet inte hur mycket vi shottade(?) och Gabbi stal dessutom en skylt som det står "Stop! Strictly no drinks outside after 10pm thank you!" på. Som nu förresten hänger uppe på vår balkongdörr haha. Sedan drog vi till vårt älskade Surreal. Var nog där i fem timmar. Galna saker hände. Alla flatmates var där. Och lärde känna massa nya människor. Gabbi spelade poker och vann två rundor. Körde sedan all in för att hon var så trött på att sitta ned, haha bra där. Jag länsade hela plånboken på typ 400 kr, på drinkar och shottar. Eh inga små mängder vart det inte igår alltså. Äckliga tequilashots beställde jag in också. Why? Hmm vad hände mer. Gabbi bjöd in typ hur många random människor som helst till vårt houseparty, som btw är nästa fredag!! Och så spelade jag biljard med Amy, Dan och Pete. Har ni testat att köra biljard onyktra någon gång? Inte att rekommendera alltså. Jag sköt i den vita bollen fyra ggr i rad och glömde dessutom bort vilket lag jag var på, så började helt plötsligt skjuta ned motståndarnas bollar. Haha så jävla kasst. Hmm hängde också i baren med bartendern Adam i minst en timme. Snackade om allt mellan himmel och jord. Och beställde in ännu mer drinkar. Lurade i Pete att testa min otroligt goda drink, som egentligen var koksaltslösning för piercingen. Haha ni skulle sett hans min. Hängde på uteserveringen med Amy, Pete och Dan och pratade en väldans massa om Kanada och snowboardåkning. Hängde i någon timme vid pokerbordet och även vid djbåset och snackade med djn också. Och juste stod vid baren med några pers och smälte is och gjorde om dom till smilegubbar också. Ja haha herregud. Runt tre bestämde sig jag, dan, pete och gabbi för att dra oss hemmåt i alla fall. Skulle först nattbadat, men blev tillsut att vi hoppade in i en taxi. Kom hem och satte på musiken på högsta volym. Väckte förmodligen inte bara alla andra flatmates utan även grannarna också. Pete fick för sig att han skulle ut med båten (mitt i natten) så han försvann i en timme typ. Så vi andra gick runt och letade efter han ett tag tills vi tillsut inte pallade mer och satte oss istället i soffan för att chilla. Dan somnade och pete kom tillbaka efter typ en timme. Sen totaldäckade jag och pete. Och fick höra idag att gabbi tydligen hade stått ute i mörkret och stirrat in på oss. Eh haha okej. Sov tre timmar. Och vaknade sen av att pete skulle till jobbet. Klockan var då sju. Väkte gabbi, som såg fullkomligt död ut. Haha. Drack kaffe till frukost och ställde tydligen inte tillbaka mjölken så bra i kylen (i och med att den är så extremt fullsmockad!) så när pete kom upp och öppnade kylen ramlade en liter mjölk ned på golvet. "Ah what a fucking lovely morning, maybe i should just leave it here. For the fuckin cat or something" haha.

Hade ingen frukost hemma så åkte till shell och inhandlade en äcklig macka. På jobbet var vi nog fortfarande fulla. Jag och gabbi vek oss dubbelt av garv var och varannan minut. Speciellt när vi tittade i hennes mobil på alla människor som hon lagt till från igår. En hade hon bla döpt till Wakatipu. "Wakatipu fan vad jag känner igen det, undra vem jag har döpt det till..... Hannah whats wakatipu?" "Thats the lake you see just outside" Ha ha ha ha. var ju som sagt fortfarande onyktra på jobbet, så hela förmiddagen flöt på otroligt smidigt! Hade på kings of leon på högsta volym och dansade runt och städade som aldrig förr, haha! Efter lunch kom dock baksmällan. Oh fy fan. Då mådde man som man förtjänade alltså. Kändes som om jag och Gabbi skulle lägga en spya i varje badrum vi inne i. Föreställ er att dammsuga tio lägenheter alldeles febriga, illamående och med lätt huvudvärk i 30 graders värme. Haha fy fan.

Nu har klockan passerat nio på kvällen och man har precis tagit sig en återställare! Mums. Tog faktiskt inte ens emot. Man börjar kanske bli smyg-alkis? Näpp nu ska jag vara lite social med flatmates'n!  Utgång på ingång! Yeeehej.

Var kass på att ta bilder igår.. Men här får ni några inne på Monty's och Surreal!

Snus!!


"asså du måste komma på vårt houseparty" haha
Gabb, beckie, claire, amiee och ang (som mitt nya smeknamn är haha)
Haha gabbi på husets moppe klockan halv fyra på morgonenBoomparabooomboomboom

Baksmällan har nu infunnit sig efter 6 tequila, 4 öl och 5 vodka-lemonade. Gick och lade mig halv fyra. Vaknade upp sju för att en viss pete skulle börja jobbet. Kommer in till Gabbi och det första hon kläcker ur sig är. "Helvete Angelica jag är inte ens bakis, jag är fortfarande full" ........... "lite hämtpizza skulle inte sitta fel va?"

Helskotta vilken jävla kväll säger jag bara ha ha ha Booooomparabooombboombooom

Men nu mår man som man förtjänar. Och en åtta timmars lång arbetsdag väntar. Händerna skakar. Huset ser ut som ett fullständigt bombnedslag efter efterfesten. Plånboken är länsad. Håret står på ändan. Och jag har fortfarande inte hunnit ta av mig mina gladiatorssandaler som jag hade på mig igår. 

Tur att man har en swt as boss i sådana här lägen. "u 2 should hv some food." ha ha ha ha nää okej dags att dra sig till jobbet kanskeeeeee


ere fest ikväll eller? 


Det här rummet är som oceanen, jag måste ut och hämta luft på altanen. Och jag sa oh la la jag vill ha dig!

Åh vår laxlasagne blev riktigt lyckad!! Rådde dock totalt kaos i köket. Fem pers lagade mat samtidigt i vårt kök. Och anna skulle baka tre olika sorters kakor samtidigt som vi skulle fixa vår lasagne och pete laga köttgryta till våra grannar. Haha ja som sagt, totalt kaos. Men kul var det! Sedan satte vi oss allesammans framför Lost och åt vår mat. Hela vardagsrummet var fullt av flatmates och grannar. Väldigt mysigt. Nu är det sovdags. Jobb imorgonbitti och sen utgång - thursdays @ monty's efter det. Längtar!

Denna låt är vårt hus i ett nötskal. Har alltid den på högsta volym i huset. Natt som dag. Och har faktiskt börjat gilla den nu, även fast det är en typisk... jag vet inte, typ amerikans highschool killlåt eller något (?!)


Pepper - Give it to me.Bild tagen idag på vår balkong. Vår nya egendesignade tröja. Står New Zealand på framsidan med nya zeelands fern leaf (löv) under. På armen står det med liten text Sweet as, och på baksidan av tröjan står det: it's times like these you learn to live again och så slutligen en liten bild på landet nere till höger. Jag kommer bo i denna tröja ett bra tag framöver nu. I den och i mina flip-flops. Var tom ute med dom kläderna i lördags. Vem orkar byta om för att dra ut och dansa liksom? Haha, nää men faktiskt, flipflops är det vanligaste man ser på folks fötter här, både på klubbarna och på barerna. Sweet as liksom


Pomare

Bang, bang, bang.

Jahapp. Sitter och funderar på vad man ska göra resten utav kvällen. Fick sluta halv fyra idag så har redan hunnit tvätta vittvätt (som nu snarare var grått än vitt, av smuts), städat köket (aka bombnedslaget) i en timme, bakat misslyckade drömmar utan vaniljsocker (till middag), njutit av tre koppar kaffe och några cigg på balkongen, tvättat mina (svarta) fötter, försökt soppa altanen (men gav upp efter tio min), stått på balkongen och tittat på pete och nikki som åkt wakeboard (fast såg dock inget annat än en liten prick). Pratat med mary i tio min (innan hon skulle till jobbet)... osv.

Neeej vad gör man. Strålande sol här. Verkligen en fin kväll. Man kanske ska ta med sig några vodka cruisers och sätta sig nere vid queenstowns beach? Socialisera sig lite. Men så skönt här i soffan..... Vet inte om jag orkar resa mig upp. Haha usch vad lat man är. Förresten har jag berättat för er att vi har en day off på lördag? utgång tors, fre och lör väntar! Juste bestämde oss för att vi ska göra världens största swing på lördag också! 300 meter fall, tjooho, kommer kännas lagom i magen! (Bakis kommer vi vara också, undra hur det ska gå?) Kanske lika bra att ta det lungan ikväll då. Mysa lite med våra flatmates.eeh okej det där var nyss ett försök till att se fundersam ut. Vadå misslyckat?


Jaaaaa nu kom vi precis på vad vi ska göra. Vi ska ta vår fina bil till supermarketen och inhandla oss lite middag. Här ska det lagas laxlasagne!!!

Maybe some women weren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone just as wild to run with.If you don't know the things you're feeling, oh i can tell you darling it's sexual healing.

Okej. Har ju några trogna läsare. Forsätter för er skull. Men mest för min egen skull.


Bild tagen nyss.. Ser ni hur svullen min tunga är, dubbel size? Dricker koksalt lösning var och varannan minut. Trodde tungjäkeln max skulle vara svullen i en-två dagar. Men tydligen kan det hålla i sig i en-två veckor. Gaah. Jaja bara den är bra till vårt houseparty nästa fredag så är jag glad! Och btw mitt hår har typ blivit vitt/grått?


Har precis skypat med min älskade Johanna i en timme. Var nästan två veckor sen sist! Längsta vi klarat oss utan varanda hittills på ett år? Nu är man lagom uppdaterad. Tycker dock att jess och marcus också kan ta och skaffa sig en mick, så man kan prata med er också. Nu ska vi i alla fall ha filmmys här med våra flatmates. Gabbi var nyss och köpte chips till mig på supermarket'en. Mums. Egentligen skulle vi ha dragit ut, men soffan och chipsen lockade mer idag. Kanske ska baka lite senare ikväll i vårt otroligt funktionella kök också? Hej svejs.

Ps. Saknar pappa. Kan vi boka in en skypetid snart? Ds.

Turn me on with your electric feel.

Ni ar trakiga. Kanske ska sluta blogga?


Blev vackt idag klockan halv sex pa morgonen. Hade precis lyckats somna efter var utgang. Tungan gjorde sa j***vla ont sa kunde inte somna forens efter en timme och efter ett x antal muntvattar. I alla fall efter cirka tre timmar somn, om ens det? sa kommer husagaren hem. satter pa var megahogtalare pa hogsta. Och har dragit hem bartenderna fran vart favvishak Surreal pa efterfest. Pluggade i min mp3 sa lyckades fa sova i en halvtimme till i alla fall. Okej. Sa klockan halv atta nar vi ska upp och kaka frukost innan jobbet sa sitter bartenderna fran vart favvishak och husagaren och tar sig nagra aterstallare. Hela vardagsrummet stank dessutom marijuana. Man slutar aldrig att forvanas i detta hus. Stubben framfor ingangen ligger ju fortfarande kvar ocksa. Har det gatt tre veckor nu?

Har precis statt och diskat och skrubbat koket i typ en timme. Sag forjakligt ut. far damp pa vissa manniskor som aldrig stader efter sig. Exempelvis en viss Anna som vagrar att diska efter sig!! Sa ska hon alltid baka varje dag ocksa sa det ser ut som ett fullstandigt bombnedslag i koket nar man kommer upp och ska kaka middag. Hon stod nyss och tappade hela potatisar pa golvet utan att ta upp dom ocksa. Sa har precis statt och soppat upp potatisar, kapsyler och kakdeg fran golvet. Men tungan gor sa ont sa maste ha nagot att sysselsatta mig med. Sa kan vall lika garna stada.

Haha ni ska hora hur jag later. Laspar och later som om jag har en hel kaka instoppad i munnen. Tungan ar dubbelt sa stor an vad den brukar vara. Nar jag ska prata engelska later det bara som om det kommer en enda stor grotig massa ur min mun. Och nar jag ska ata sa rinner halften utav maten ut fran munnen och dessutom hinner maten kallna innan jag ens hunnit ata upp halva portionen. Haha ja vilka problem man kan ha va.

Juste utgangen igar var........ aaah breathtaking. Satt pa queenstowns beach med ett gang, drack kalla vodka cruiserser och chillade. Drog sen till fergburger och satt dar i solnedgangen, kakade friterade lokringar med aioli. Mums. Satte oss sen pa uteserveringen pa surreal, myste och drack goda drinkar. Drog sen vidare till en pub/club dar var flatmate Claires van upptradde. Och oj vilken rost mannen hade! Dansade till lite kings of leon, och the killers. Oj forsoker tanka efter vad som hande sen. Men minns inte, och orkar inte sitta och fundera heller. Jaja. Orkar inte skriva mer nu. Ni verkar ju anda inte vara sa intresserade. Funderar arligt talat pa att lagga ned bloggen

Har myst och atit middag och kollat film med vara flatmates hela kvallen. Men nu ska vi sova. Sitter forresten vid huset gemensamma data, om ni undrar varfor jag inte skriver med a, a och o. Haha det dar gick ju bra. Aja Pomare.


Dagens låt. MGMT - Electric feel

A riot girl and she's takin' on the world, I said

Gick förbi piercingstudion idag. Kände för att pierca mig. Kom ut med två nya piercingar. Its times like these you learn to live again. Yepp i guess so. 35 grader varmt här igen. Puh. Sitter inne för att det är så varmt. Men nu ska vi i alla fall bege oss ut, ska ha picknick nere vid beachen med lite flatmates och andra peeps. Och ragga upp några killar med båt, det var ett måste sade Claire. Haha ja vi får se hur det går. Är sugen på utgång också. Blir tredje dagen i rad isf. Måste kanske tagga ned. Men vem orkar? Man lever ju bara en gång, right. It's now or never. Och ps. sorry mamma och mormor, ledsen att göra er besvikna. Hoppas ni kan älska mig ändå trots lite hål här och var. ds.


Ha ha ha detta säger väl allt.Vart dricker du ditt morgonkaffe någonstans?


Imorse


Minst 35 grader varmt idag igen. Fick sluta tidigt även idag men orkade inte gå trettio meter för att komma till vår brygga idag haha. Så stannade hemma och åt kladdkaka ute på balkongen istället. Har skugga här på eftermiddagarna. På framsidan går det max att sitta i tio minuter. Sedan rinner svetten från alla möjliga kroppsdelar och det känns som om man steks levande. Tack men nej tack. Så har passat på att ladda upp alla ACDC bilder på facebook. Så nu kan ni som är vänner med mig där beskåda dom. Ska försöka ladda upp videon från you shook me all night long också. Så kan ni få se en hysterisk Angelica framför 32 000 pers på en enorm bildskärm. Haha.

Imorgon har vi en day off! Yey! Kommer hända massa spännande saker då. Men dom får ni höra om på söndag. Idag ska vi fira vår day off med en galen, spårad, flippad utgång!! Vodka cruiserna ligger redan på kylning i frysen... 

Var ju ute igårkväll. Skypade med fia till typ tolv-ett på natten. Lyckades inte somna förens två och precis när man lyckas somna (klockan är då runt tre) så kommer några flatmates och deras kompisar hem. Sätter på stereon på högsta volym. Typ ecstasy musik. Härjar runt i hela huset. Gapar och skriker. Man ba nej. nej. nej. Jag ska upp till jobbet om tre timmar. Det här händer inte. Fick två timmar sömn i alla fall. Congratz Angelica.

Ps. Jag tror jag är kär. Eller nej. Jag är kär. Jag får fjärilar i magen, hjärtat bultar fortare och så börjar jag stamma något alldeles förgräsligt så fort han är i närheten. Hemskt jobbigt, speciellt eftersom vi bor i samma hus och ser varandra hela tiden. Kan aldrig sluta tänka på honom heller. Har precis varit inne och snokat i hans rum också. Luktat lite på hans parfym. Haha känner mig som någon töntig tjej på lågstadiet. Puh, detta är så jobbigt. Kärlek vad ska man med det till egentligen? Ds.
 

Dagens.

Hade en bra dag på jobbet. Fick sluta halv tre. Var nog 35 grader varmt. Trodde vi skulle dö av värmeslag. Kom hem och drog på oss våra bikinisar och stack direkt ned och lade oss vid våran brygga. Slängde oss i vattnet. Mm svalt. Kom hem. Fick för oss att vi skulle laga kladdkaka till middag. Fick städa köket i en timme först, för att inte baka in kladdkakan i flugor, gamla matrester och annat skräp. Alltid väldigt intressant att laga mat i vårt kök. Man vet aldrig vad man hittar i lådorna.. eller i mjölet. (En vit påse med lite vitt pulver i.. okej?) Ugnen är ju lite speciell också. Man måste nämligen sätta fast ett basebollträ mellan ugnen och en låda för att den ska hålla värmen. Våran visp är ju väldigt funktionell också. Tycker ni inte?  Sedan kom vår flatmate Claire och sade att det är discounts på alla drinkar nere vid Monty's och att hon skulle dit med ett stort gäng. Så vi hänkade. Satt och myste i solnedgången på en uteservering. Drack summer ale och samtalade med lite sköna peeps. Gick hem i sommarnatten. Fick sedan lift hem av två apotekare. Intressant. Kom hem och flippade ut med min sambo i våran säng som vanligt. Nu ska vi sova. Så mysigt så har vi det i vår dubbelsäng haha
haha pamela fick sockerkick efter våran kladdkaka, kul att 40 packet toapapper vår hyresvärd köpt kom  med på bild också hahaJa såhär kan alltså en vanlig vardag i mitt liv se ut just nu. Måste nog säga att jag kan stå ut med denna vardagen ett bra tag till... På lördag har vi i alla fall en day off! Då har vi massa saker inplanerade.. Dels ska vi, claire och några tjejkompisar till henne ha picknick nere vid beachen och försöka ragga upp några som har en båt. Så vi kan få rejsa runt lite på QT lake. Och så har vi massa annat vi ska göra då också som jag inte orkar gå in på nu. För nu är klockan snart ett på natten här och jag ska upp och jobba imorgon. Så pomare säger jag nu!


I never will forget those nights. I wonder if it was a dream?


Har legat vid vår brygga hela eftermiddagen och badat. 35 grader varmt här. Smälter nästan bort.I never will forget those nights. I wonder if it was a dream? Remember how you made me crazy?
A little voice inside my head said, "don't look back. you can never look back."
I thought I knew what love was. What did I know?
Those days are gone forever.
I should just let them go but I can see you.
Your brown skin shinin' in the sun. You got your hair combed back and your sunglasses on.
The Ataris - Boys of summer


Home sweet home.

Känns bra att vara hemma i Queenstown igen.


1. Ingången till entrén har blockerats med 1x1 m stor stubbe. Har legat där i cirka en vecka. Undra hur länge den ska ligga där?

2. Alla flatmates tycker att det är "fuckin unbelievable" att vi var nyktra på ACDC. Tror dom har ältat det minst tio ggr. Hur kunde vi vara nyktra? Var vi pårökta då? Va inte det heller? "There's just one explanation, you have to be really fuckin high on life!" Till och med vår chef har gått runt och ältat detta hela dagarna. Jag och Gabbi tycker det är fullt normalt att vara nyktra på en konsert. Vadå man vill ju njuta till fullo utav musiken?!

3. Står och konverserar med Pete (hyresvärden) när han helt plötsligt plockar upp någonting och kastar ut det från balkongen. En minut senare när han gick därifrån frågade jag gabbi vad tusan det var han kastade ut från balkongen.. En köttbit, fick jag till svar då. Haha okej.

4. Vår manager (som är bög) tyckte vi skulle näcka idag på jobbet när vi skulle ta en simtur på vår lunchrast i sjön. Äsch vadå det är ju bara vi här. Tack men nej tack.

5. Eftermiddagarna efter jobbet spenderas nere på vår egna brygga som ligger cirka 30 meter från huset. Sommaren har verkligen kommit till Queenstown nu! 30 grader varmt, och inte ett moln på himlen och detta väder ska tydligen hålla i sig också! Njuter av sommaren och lider med er där hemma som måste stå ut med vintern. Hoppas att ni gillar vinter! Jag är i alla fall en sommarmänniska.

6. Vårt houseparty som vi ska ha på min 21 års födelsedag håller på att planeras för fullt! 21 år är tydligen den åldern man firar som mest här. Lucky me!

7. Vår egendesignade tröja är på G. It's times like these you learn to live again. Yepp.

8. Lär våran chef svenska. "Åh jävlar den där killen borde vara bög". Och nej, det var inte vi som kom på det citat utan han.

9. Gabbi hade huvudvärk igår och sov ett tag efter jobbet. Passade på att skura våra fönster. När hon vaknade var det första hon sade "åh men nu kan man ju faktiskt se utsikten"


Ja allt flyter på här borta. Önskar att man kunde vara ledig lite mer bara. Men som chefen sa idag. Think of the money honey. Ja man får väl göra det. Och tack pappa för ditt mejl. Blev väldigt glad över det.

Mina flatmates, grannar och annat folk som ständigt hänger härHaha okej. En till sjuk grej hände nyss. Sitter i vardagsummet. Hyresvärden kommer med en skål med gamla frukter. Typ två avokado, bananer och lite äpplen. Hann tänka "undra vad han ska göra med dom ute på balkongen?" en sekund senare tar han hela skålen och häller den över balkongräcket. Hahahah.

RSS 2.0