Sitter med hardcore superstars signade cdskiva i min hand - I'm finally home!!!

Det var en jävligt trött och sliten Hanky som anlände till Arlanda, och det mycket senare än väntat. Värsta flygresan hem någonsin! Mitt första flyg var försenat vilket gjorde att jag missade mitt anslutningsflyg i Bangkok! Satt fast där ett bra jävla tag och var tvungen att punga ut en helt ny jävla biljett. Men nu är jag hemma i snön och kylan, och det känns helt underbart! Det första jag gjorde var att jag blåste in luft i lungorna och blåste ut ett stor vitt moln av luft och skrattade högt. Underbart! Ni måste tycka jag är knäpp eller något, men senast jag hade en rejäl vinter var ju för två år sedan, och då var jag inte ens hemma på julafton. Så, det ska bli så gött att vara hemma över julen nu! Fira en riktigt jul med familjen, med vit snö utanför fönstret och med svensk julmat.

Har redan hunnit träffa Sara Jacket också, asnice! Dock var hon ju snorsjuk så satt mest och catchade upp och försökte slå in julklappar. Läs: försökte. Jag är sämst på att slå in julklappar, har inte tålamodet. Får damp när tejpen bara rullar in i sig själv och pappret blir helt knögligt. Neej, det där överlät jag åt Jacket. Sedan hann jag träffa Yasmina en snabbis, så vi käkade lite julmat med min familj. Som sagt, UNDERBART att vara hemma! Och på lördag blir det förmodligen Harrys, om Jacket kryat på sig lite. PROPPA I DIG APELSINER NU JACKET FÖRFAN, OK!!?

WOOP WOOP. Med hardcores nya platta på högsta volym så ska jag återgå till att städa rummet nu! Måste göra det lite "julfint", tycker mamma. Lägger in lite pics från tiden på Phi Phi Island - OM jag ska tillbaka! Haha, ta första bilden med en gnutta ironi. Resterande bilder är ju liksom fett seriösa!


Tyvärr körde dom ju ingen rockmusik för fem öre på phi phi, så därför har denna låt fastnat i mitt huvud istället. Denna låt dansade vi till på stränderna  med en buckets i vardera hand verenda vareviga underbara kväll."Du har en slashtröja på dig, vi har en affisch på honom ovanför sängen och nu måste vi lyssna på han också?"^^

LIFE IS BEAUTIFUL. MERRY FUCKIN CHRISTMAS TO YA'LL. OVER AND OUT.
UPDATE: WHITESNAKE TILL SWEDEN ROCK. MIN JULAFTON ÄR REDAN FULLÄNDAD!!!!!!!!!!!!!!!! TACK OCH FUCKIN BOCK.

Kommentarer
Postat av: josefin

åh du verkar ha haft det underbart,såklart! blir så avundsjuk när jag ser bilderna! :D

blir 18 i juni.

2010-12-25 @ 17:38:26
URL: http://jcsl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0