My year 2010.

(Detta inlägg kommer att byggas på med tiden, så ni får skrolla ned om ni vill se om jag skrivit något mer för stunden)2010 skulle jag vilja beskriva som året när jag mer och mer insåg vem Jag, Angelica, verkligen är.
Jag har nog aldrig utvecklats så mycket som person som jag har gjort detta år, eller vart så stark i mig själv som jag är just nu. Och det är först under detta år jag insett att man alltid ska prioritera sig själv i första hand före någon annan. Det har även vart ett år fullt med nya härliga upplevelser, och jag har verkligen fått vart med om många häftiga saker! Mitt halvår i NZ, Peace and love, Sonisphere, bartenderutbildningen, skogsröjet, mina sex olika jobb detta år, london, skärgården, Getaway rock, Asienresan etc. Jag har levt livet ända ut i fingerspetsarna varje dag. Varje månad. Jag har även vart riktigt flitig med kameran, så de bilder ni ser nu är verkligen ett utval. Under hela detta år har jag ju även skrivit i denna blogg. Så vill ni se mer bilder från en viss period är det bara att kolla i arkivet som ni finner på vänstra sidan.


Mitt år 2010 inleddes äntligen i mitt älskade Nya Zeeland som jag hade gått runt och saknat i ett år. 1 December 2009 tog jag mitt pick och pack och drog dit med ett års work and holiday visa. Jag hade precis köpt min första bil och jobbat någon vecka på en körsbärsodling innan nyårsaftonen kom. Jag hade även bott 30 dagar i min bil. När jag menar bott, så menar jag att vi inte hade någon annan bostad än vår bil. Vi åt, sov, läste bok, satt vid datan och borstade tänderna i den. Duschade gjorde vi på offentliga toaletter. En enorm frihet skulle jag vilja kalla det. Någon gång i mitt liv ska jag defenetivt göra om detta! I början utav 2010 inledde jag även en vänskap med min resekamrat som jag hade lärt känna via internet. En vänskap som jag trodde skulle hålla livet ut. På vardagarna bodde vi i bilen på körsbärsodlingen och på helgerna packade vi ihop allt och körde bilen till Queenstown och festade gärnet. En underbar tid, då vi även lärde känna många nya trevliga människor!
Sedan gick allting väldigt fort.
Någon gång där runt December, Januari hittade vi tillslut ett rum i Queenstown i ett stort gult hus som vi kunde hyra billigt i ett kollektiv med massa andra ungdommar. Och vi lyckades även få ett jobb på ett fyr/femstjärningt hotell som hotellstäderskor med ett underbart skönt arbetsteam! Nyårsafton och julafton spenderade vi med massa sköna ungdommar med pumpande musik på stranden och i värmen! Om vi säger såhär. Queenstown is the fucken place to be runt nyår! Ungdommar åker dit från hela landet och campar för att vara där, och det känns som om hela staden förvandlas till en enda stor dansfestival!

 Nedan följer tre bilder på vårt arbetsteam. Killen utan tröja var vår boss, haha.


Våra husregler som vi först garvade åt när vi såg dom men som seriöst sedan nästan följdes till punkt och pricka.


THE famous fergburger.


Sedan kom februari och den månaden inledde vi med att dra och se ACDC uppe i Wellington. Att se ACDC live hade vart en stor dröm sedan många år tillbaka så dessa biljetter hade jag bokat flera månader innan när jag då befann mig i Sverige. Vi tog bilen och körde konstant i ett dygn. Var helt jäkla mörbultade när vi kom fram. Väl där fick vi bo hos en jättetrevlig svensk familj i deras hus. Resten av februari gick åt till att festa, festa, festa och festa. Och juste pierca mig, bada, jobba, och göra världens högsta canyonswing hann vi med också! Sedan fyllde jag ju 21 år också och hade världens grymmaste födelsedagsfest! Snacka om tempo!Kommentarer
Postat av: Vanadesse.

Fan va kul me alla årssammanfattningar! Min kommer i fem olika inlägg haha ;DNja jag vill verkligen till SRF och ska se till att hamna där så länge som möjligt men har examensvecka i skolan -.- Så vet inte om jag kanske bara är där 2 dagar eller så :(hoppas nu du får ett grymt nyårsfirande imorgon :)

2010-12-30 @ 15:56:10
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Micke

Så nyfiken på Nya Zeeland! Ser verkligen härligt ut! :-)Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

Hoppas 2011 ger dig allt du önskar. :-)

2010-12-30 @ 21:16:36
URL: http://loveliferock.blogg.se/
Postat av: Felicia

Jävla vad du har hunnit med under ett år!

2010-12-30 @ 22:37:31
URL: http://soundsoflife.blogg.se/
Postat av: Bitter Sweet And Twisted

Jäävlar vilket inlägg! :O Amazing bilder! ;D

2011-01-01 @ 19:23:25
URL: http://bittersweetandtwisted.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0