With every tomorrow comes another life.


Youre my lady queen obscene.
Äh ah. Eftersom det var rocktema så ser jag i princip ut som jag alltid gör. Ingen vidare maskerad för mig inte haha. Men kul var det! Marcus chockade mig som fan när han kom och såg ut som en manlig Lisbeth Salander, med svart läppstift och tuppkam... Saknade dock den grymma rockmusiken som alltid spelas på harrys. Den här djn var nog den sämsta jag någonsin vart med om! Hade varken summer of 69, highway to hell, heavens on fire, eller memories med david. Och han spelade i princip bara rnb från år 2008 samt låtar från Aqua. Eh mina öron blödde. Fifan. Men hade grymt sällskap så kan verkligen inte klaga! Älskar att festa med sis. Hon är precis som mig. ALL IN KÖRBAKÖR FÖRFAN haha

ROCK NOW ROCK THE NIGHT

Kommer ihåg i januari när jag satt på andra sidan jorden och snackade med min syrra på skype. "Åh önskar verkligen du kunde komma på min studentskiva, det är tema rock... fan som gjort för dig ju! Önskar verkligen att du kunde komma..." Och jävligt glad är jag över att jag faktiskt kunde vara med på syrrans studentskiva. Middag först med alla föräldrar, elever och lärare. Mysigt. Catchade upp med alla mina gamla gymnasielärare. Krimkrille, Lotta, Amanda, Hjooornatz, Pedled erik. Haha ja fick lagom många flashbacks från gamla underbara gymnasietiden. Min syrra blev nominerad till klassens fashionista. Sedan bytte jag om, hällde i mig lite whiskey och cola på toaletten med min partner in crime jess, precis som på gamla dar... he he he. Sedan kom Marcus, Pillan, Sara och Carro. Och sen jävlar drog festen igång.   


SÅ JÄVLA FIERCE
Mer bilder kommer.

Just nu sitter halva min syrras klass på vår terass och skriker snapsvisor och sjunger sånger. 20 grader varmt idag. Perfekt dag för mösspåtagning. Valborg är det idag också ffs!!!!! Ska fan firas - hell yeah!!! Imorgon är det heldag på grönan med jess och pills. Aaah fakin aweeesome. Blir bjuden på mat och fria åk hela dan. Har pratat om utgång på det med tjejerna sen efter kanske. Och på måndag börjar barakademin. Så jävla taggad. 

Updates kommer när jag hinner.  

Music from the heart, lyrics from the head.Raised Fist - Friends and traitors mmm fakin awesomeee, lika aweesome som denna dag

Break it down like you know it's loaded.

Sorry. Lovade ju att lägga upp bilder och video från Bounce. Det får bli någon annan dag. Marcus ringde nyss, ska ta några cider på snaps och sen ska jag hjälpa han att flytta, och sen blire även movietajm på det. Sedan ska väl även peace and love planeras. För nu jävlar är det bokat och betalt! Hell yeah.

Tittade nyss på termometern. 20 grader. Najs. Perfekt dag för snaps.

Laters.

Hoping that freedom will lead her away. Heaven light a way for a fallen.


Guitar Gangsters and Cadillac Blood.

"Det jag minns tydligast är när vi står på scenen och du skriker Kickstart my heart utan att hänga med i refrängen för fem öre". Citat Sara idag.

Jag skyller på att min gamla festivalvän Matte trugade på mig drink efter drink. Okej.


Precis innan stängning och jag och mitt kisspausfynd klockan halv fyra på väg hem.

Har en video inspelad när jag försöker åka skateboard inne i någon skog på en stig och samtidigt sjunger något i stil med "svensk sommar är det finaste jag vet, och jag älskar små söta fåglar som kvittrar". Videon avslutas med att jag ramlar in i en buske och dampar sönder, och skriker något om någon jävlaskitrosenbuske. Ahahaha.

Why me? Cus youre Mick Mars dude.


Reeking like a motherfuckin' animal.

Rockweekend, 8-10 juli Söderhamn

 Arvika festivalen 15-17 juli

Peace and Love, 28 juni-3 juli, Borlänge


Sweden Rock festival 9-12 juni, Sölvesborg.Sonisphere festival, 7 augusti i StockholmOch så några konserter:
Lady Gaga, Ozzy Osbourne, Kiss, ACDC, MGMT.Jahapp. Gjorde inte det hela särskilt mycket klarare. Eller jo. Peace and Love bokas i detta nu. Och Sonisphere ska bokas snart.

Då återstår bara Arvika, Rockweekend och Sweden rock festival... För man kan ju faktiskt inte missa Volbeat, Guns n roses, Aerosmith, Billy Idol, Stone Sour, Sebastian Bach, Corroded, Twisted Sisters, Babyshambles, Deep Purple, In Flames ETC ETC ETC. Lady Gaga, Kizz och Ossy vore ju förjävligt att missa också.

Aaaahhh ge mig pengar. Ska jobba tre dagar till nu i veckan för Bonnier. En festival till kan alltså bokas då. Yeah Yeah Yeah. Att jag kommer få leva på havregrynsgröt och vatten hela sommarn är ju mindre viktigt.

Plug me in, im alive tonight!

Tror jag dör litegrann. Har nyss vart på globen och sett Bounce med pills och jess. Alla vi tre hade konstant gåshud i två timmar. Fyfan vilken jäkla show säger jag bara!

Bilder och video kommer imorgon.


Tdys: Pantera. Rammstein. Mötley.So I get up on the table and shout it out.

Var ute och slirade i sthlms nattliv igår. Första gången på fem månader. Hur det var? fuckin awesome aye!! Harrys är ett självklart kort. Grym musik och stans snyggaste killar. Var jävligt spontant. Satt först och laddade upp för en tvkväll med farmor, men sen ringde Sara peppade upp mig som fan. Är jävligt tacksam för det. Grym utgång. Ramlade inte in i mitt rum förens runt halv fem, och det dessutom med en skateboard i min hand. Hahaha don't ask. 

Nu ligger jag i sängen. Lyssnar på musik. Avange sevenfold och Rage against. Mm mm mm.  Ska dra mig till jobbet nu. Imorgon ska jag till Globen och se Bounce sista föreställning med mina älsklingar Jess och Pills. One week to go nu innan jag ska börja på bartender akademin. Längtar faktiskt. 


Haha nu kom nyss pappa hit. Han måste ju göra dagens uppdrag sade han; att väcka fyllehunden. Haha. Sedan satt han här bredvid min säng och predikade om livets gåta och bjöd mig på en dumlekola. Älska glömma och förlåta. Ha ha. Halv elva på morgonen. Min pappa är ju för bra. "Dom säger att det är tre steg man måste gå igenom för att klara av ett äktenskap. Nummer ett; en regning semester. Avklarat. Nummer två; en eftermiddag på ikea. nyss avklarat. Nummer tre; en runda på NK... Suck.."Update: Pappa till farmor: Mamma vems skateboard är det som står där nere? är det jespers? (min kusin)

hahaha måste nog ta tag i det här. Ciao.

Be yourself not a puppet in their freakshow.
Vill tatuera mig. Nu nu nu. Vet exakt hur jag ska ha det. Ge mig pengar. Börjar bli girig. Måste ha pengarrrr.

Jag skulle göra allt och lite till för dig.


Malaysia -96

Ingen kan ta en systers plats. Ingen.

Jag såg dig ta dina första steg, och nu ska du snart springa ut i friheten med samma ben. Tänk på allt vi gått igenom dessa år. Människor har kommit och gått. Och du är den enda som alltid funnits där, och den personen som kommer stå bredvid mig genom hela livet. Du har torkat mina tårar, delat mina skratt i 19 års tid. Vart min bästa vän när andra har kommit och gått. Ingen känner mig så bra som du gör. Vi har aldrig lämnat varandras sidor. Och jag tänker aldrig lämna din.


Vänner kan man byta. Men en syster har man för all framtid. Den finaste gåvan i mitt liv, var när mamma gav mig min syster.

We'll always carry each other. Cus were one.


I got no reason to turn my head and look the other way.

När man varit ifrån en plats en längre period tror jag man lär sig uppskatta det mer. Man ser allt det positiva med det när man har fått sakna det. Har aldrig älskat Sverige så mycket som jag gör nu. Har för första gången i mitt liv kommit hem till Sverige från ett annat land utan att vilja sätta mig på ett plan härifrån igen på ett bra tag.

Älskar mina vänner, min familj och släkt. Ni är bäst. Och Sverige är ju faktiskt för himla fint egentligen.

 Tdys: Social Distortion. Foo Fighters - Pretenders. Bullet. Creed. Alice Cooper. Volbeat.


Ps. En gammal bekant som heter Ludde ringde mig helt oförväntat idag angående ett jobb. Ska till han och hans tjej Linda på måndag och kolla upp allt. Han trodde jag skulle älska det! haha ja vi får se. Jobb är alltid jobb. Jobb är pengar. Pengar är festivaler och konserter. Iaf högst prioritet nu. Ds.

Pomare.


Got the fire burning as I`m smoking you out again.

Wokeliwork. Fem dagar - 30h. 5500kr. Sommaren är räddad. Hell yeah nu kör vi!

PS1. Hur underbar är inte våren? Låg och solade i bikini idag. Sommaren är snart här, yey!

PS2. Mindre än två veckor kvar tills jag börjar sthlms barakademi, aaah så jävla taggad, can't wait!!!


mina tre lärare

haha halvmuppig inspelning men whatever... detta är vad jag kommer pyssla med i 2 månader framöver;What doesn't kill you, only makes you stronger.

Förlita dig aldrig på någon annan än dig själv. Stå alltid på egna ben. Förlora aldrig förståndet. Låt inget och ingen komma i din väg. Håll dom närmsta och trofastaste nära, och ödsla ingen dyrbar tid på andra. A player only loves you when hes playing. Minns gårdagen, lev idag och dröm om morgondagen. Lär utav dina och andras misstag. Följ alltid dina drömmar, oavsett vad andra säger åt dig att göra och inte göra. Behandla alltid andra så som du själv skulle vilja bli behandlad. Var aldrig För snäll och låt dig aldrig utnyttjas. Kan en människa begå ett visst misstag, kan den med all säkerhet göra det igen. And always remember; what doesn't kill you only makes you stronger.


What happens in Queenstown....stays in Queenstown!


.


Feels good to be home aye!

Fuckin awesome. Älskar swe, älskar queenie och nz. Älskar livet. Älskar att jag efter fyra månader kan dra på mig min älskade ACDC tröja. Det var den viktigaste saken för mig att packa ned innan jag skulle dra till nz, så lade den på ett ubersäkert ställe kvällen innan så min syster inte kunde hitta den. Tror ni inte då att jag självfallet glömmer den i min sista minuten packning! Första och enda gången jag grät på andra sidan jorden (nykter) var när jag insåg att jag hade glömt min acdc tröja hemma i Sverige. Satt ensam i mitt rum på hostelet medan gabbi duschade och rev upp hela väskan medans tårarna bara sprutade. Haha är inte det för löjligt? Skyller ifs en del på jet-lagen också haha. Nu kan jag ju säga att jag knappt får på mig den för att mina jävla boobs har växt så mycket. Från A till C på tre månader.

Annars rååå? iiih. Vet inte. Har vart på ett jäkla bra humör den senaste veckan. Hoppas det håller i sig. Men om jag ska vara ärlig tror jag faktiskt det. Inget kan få mig på dåligt humör nu. Allt är så bra det bara kan bli just nu. Kan träffa världens bästa vänner och världens bästa familj precis när helst jag vill. Bor hos min söta farmor, och ska bo här hela sommaren - vilket är helt jäkla toppen! Har precis fått ett jobb, och har flera andra på g. Min fysiska hälsa har blivit såå mycket bättre nu när jag slutat supa och röka som en idiot och istället börjat träna flera timmar om dagen och börjat äta nyttigare. Kommer dessutom om två veckor förverkliga en dröm som jag länge länge haft - att bli bartender, jiihaaa. Våren är här och sommaren kommer snart. Då flyttar även två efterlängtade vänner hem från London och New York vid namn Fialutta och Emilia, aaah! Och världens finaste systeryster tar snart även studenten, och med hur bra betyg? Så stolt över dig! Har dessutom flera roliga saker som events, partyn, konserter, middagar, båtutflykter etc. inplanerade under april och maj. Och så sist men inte minst ... flyget hem till nya zeeland i höst ska snart bokas.

Heeeelt jäkla underbart. Jihaaaaaa.

Jess fyller 18 år..nej jag mena 21 år!

Ha ha ha seriöst titta på oss. Två små glada 18 åringar. Vem kunde veta att vi skulle stå här 3 år senare?


eh vadå nej jag hade inte alls vitt hår och fem lager brun(orange)puder ahaha..


Sitter och tittar på bilder som är allt från fem år till några månader gamla. Tänk så mycket vi gått igenom tillsammans jess! Är så enormt glad för att jag haft dig vid min sida alla dessa år. Och fler år ska det bli, för dig släpper jag inte i första taget. Min fina Jessica, aka min sambo, ängel, tusse, partner in crime och jessbabe. Ser fram emot ännu ett födelsedagsfirande mig dig imorgon. GRATTIS GRATTIS GRATTIS PÅ 21 ÅRS DAGEN ÄLSKLING.Laughing out loud.


I blame disney for my expectations of men.Today's song.

Samt en liten sneakpeak på en utav mina tre sista piercingar jag gjorde precis innan jag drog från Queenstown. En dermal anchor piercing. Eller ni kan ju iaf bara se en, och det ganska otydligt. Men jag gjorde i alla fall två i chestet. Och passade då även på att göra piercing nummer tre i tragus. Alltså i örsnibben eller vad man nu ska kalla det. Om ni ska pierca er, rekommenderar jag inte att göra som mig. Tre piercingar på ett och samma tillfälle. Det var fan smärta så det räckte och blev över i två veckor.Många av er har frågat hur man sätter in en dermal anchor. 

Gör hål med en bred piercingnål (smärta). Tryck sedan in metallplattan med staven i hålet under huden (ännu mer smärta). Skruva sedan på smycket. (Lite mera smärta). Sen ere done. Hur man sedan ska göra om man i framtiden vill ta bort den tänker jag inte gå in på. Då det kan skapa en viss oro för mina nära och kära. Haha. "Ljug aldrig, men försköna gärna sanningen" som min pappa så fint sade till mig idag.Och så dagens låt...

Anouk - Michael

What is lost can still be found.

Grym jäkla platta Slash släppte för ett tag sedan. Har lyssnat igenom alla låtarna ikväll. Dock är nog låten nedan med Slash ft wolfmother den bästa på plattan. Den låten spelades även en del nere i QT på rockstationen där. 

Annars har jag njutit av en helt jäkla underbar dag i svea rike. Fy satan vilket härligt väder. Nu börjar de likna något. Idag var det ungefär samma väder här som de var när jag lämnade NZ. Det gillar vi. För övrigt går de ju mot vinter där. Fyfaen. Nä är verkligen glad att jag tog mitt pick och pack och flyttade hem i rättans tid. Svensk vår är underskattad!

Har varit en jäkligt produktiv dag. Har bl a sökt två halvfartskurser till hösten på distans. Kriminologi och även Juridik. Får se vart det hamnar. Valde distans så att jag kan plugga samtidigt som jag är på Nya Zeeland. Och så har jag tränat i tre timmar och uträttat massa andra viktigt saker för mig, men dock så ointressanta för er.

Visste ni förresten att jag inte druckit en enda droppe alkohol eller rökt en enda cigarettfan sen jag anlände till Sverige? Och herrejistanes vilken skillnad!  LONG LIVE LIFE, VIVE LA VIE ha ha


Slash w Wolfmother - By the sword

"Trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that mother fuckers reflection.""I cannot text you with a drink in my hand, eh!"


Lady Gaga - U gotta love her

We took our dreams, ran like hell and lived our youth from the wishing!
Dagens playlist:

Bullet - Bite the bullet
Rage against the machine - Bombtrack
Crashdiet - Queen obscene
Boys noize - Oh!
Mötley Crue - Kickstart my heart
Sick puppies - Youre going down
Sixx AM - Life is beautiful
Lady Gaga - Telephone
Dope - Im back
Wiz Khalifa - The thrill
ACDC - Dirty deeds done dirt cheap
Jay Sean - Do you remember (was thinkin of you hannah)
Santana ft chad kroeger - Into the night


Har ett huge problem.. Min mp3 är inom en snar framtid fulltankad med musik. Måste köpa en mp3 som har större gig. Problemet just nu är dock att min ekonomi inte tillåter mig att köpa en ny mp3 förens om två månader...... Måste hitta en lösning på detta problem. Snarast. I och för sig har jag ju precis gått och blivit med jobb! Congratz till mig. Inte ens ett enda cv behövde jag skicka ut. Aah jävligt swt as. Bra dag. Bra dag.


Mamma 50 år.

Har vart en helt underbar dag idag! Världens bästa mamma - min mamma fyllde 50 år idag! Så jag, min syster, mormor, morfar, min gudmor kakan och mammas två andra vänninor pernilla och yvonne överraskade henne imorse och tog med henne ut på en heldagskryssning till finland med buffé.mamma, pernilla, syster, gudmor kakan


sköna yvonne och min fina mormor

<3

älskade syster och söta morfar :-)
Family <3 

åh vad jag älskar dom.

Happiness.

När min kusin johanna fick syn på mig på femtio meters håll.

Hon skrek och sedan sprang vi mot varandra. Hon i minst 170km/h i sina högklackade skor. Fast det kändes liksom som om man sprang och sprang men aldrig lyckades komma fram. Tiden verkade ha stannat och benen gick av bara farten. Tillslut möttes vi, varpå hon hoppade på mig och halvt kastade ned mig i diket. Samtidigt stod min farbror och tittade på och grät. Bara för att det var ett sådant lycklig ögonblick sade han.
Min syster lyckades fånga det på bild.

Imorgon fyller min älskade vän jess 21 år och världens bästa mamma 50 år. En stor överraskning väntar för henne imorgon.. och dagen därefter ska jess firas! Ska sova nu, måste vara fit for fight. Ska försöka hinna uppdatera er snart..

Tills vidare

New Zealand.

I hear the wind call your name
It calls me back home again

It sparks up the fire - a flame that still burns
Oh it's to you I'll always return

I still feel your breath on my skin
I hear your voice deep within

The sound of my lover - a feeling so strong
It's to you - I'll always belong

Now I know it's true
My every road leads to you
And in the hour of darkness darlin'
Your light gets me through

Wanna swim in your river - be warmed by your sun
Bathe in your waters - cos you are the one
I can't stand the distance - I can't dream alone
I can't wait to see you
- Ya soon I'm on my way homeBryan Adams.

Sverige kommer alltid vara mitt hem, men Nya Zeeland äger mitt hjärta. Då nu och för all framtid, så är det bara. Och för att inte tala om Bryan Adams..... ord behövs inte. Aah, mina två älsklingar


BITCHES, IM BACK IN SWEDEN.

Sådärja så var man på andra sidan jorden, och tillbaka i Svealand. För tillfället känns det förjävla bra. Mer uppdatering om detta kommer när jag har tid. 
Tills vidare kan ni få denna swt as låt att lyssna på.


Face down in the dirt she said; this doesnt hurt!


Peace out

Jag har världens bästa pappa.

Japp, det har jag verkligen. Utan tvekan.

Förövrigt världens bästa vänner och familj också.


Mina tre sista dagar i Queenstown.

Jag och Hannah hade filmkväll, och såg tre skräckfilmer på raken. Kom inte i säng förens runt fyra på natten, och då var båda så rädda så vi höll på att kissa på oss. Såg spöken och demoner i varenda vrå, haha.

Vi åkte på roadtrip till en mysig liten stad som heter Arrowtown. Hade picknick och så fick jag även en liten special guidad tur utav Hannah. Arrowtown var nämligen en guldgrävarstad för över 100 år sedan, och man kan fortfarande hitta guld i forsen som rinner igenom Arrowntown. Sedan visade hon mig även husen som guldgrävarna (asiaterna) hade bott i för över hundra år sedan.. Om man nu kan kalla det för hus? Dom bodde i princip i en liten trästuga som var inklämd i berget...

byns toalett (för över 100 år sedan)r byns bank (för över 100 år sedan)

seriöst fatta att det har bott människor i det där huset?!
Sedan var det ju även earthhour, så jag och hannah var faktiskt duktiga och stängde av alla ljus och all elektrisitet i en timmes tid. Vi satt ute på balkongen, tittade på den otroliga stjärnhimlen, åt sausage rolls med bbq sås och drack V:n!
Sedan passade vi även på att städa bilen, inifrån och ut. Fyfasiken vad smutsig den var alltså, och så himla ren och fin den blev! Tog nästan emot att ge över nycklarna till hannah. Min allra första bil, är nu såld...


peanut ville vara med på ett hörn haha
När hannah väl blivit ägare till bilen, tog hon med mig ut på en liten körtur... cruisade runt stan, lyssnade på metallica på högsta volym.. njöt av en underbar sommarkväll.. och sen tog hon mig även ut till en flod där hennes pappa brukar fiska..


Jag åt min sista fergburger på fyra månader.. fyfan vad sorgligt.. ni skulle sett sista tuggan jag tog.. tuggade minst tjugo ggr för att jag inte ville svälja ned den.. haha. Sedan strosade vi runt i townen och njöt utav det underbara vädret och tittade på paragliduppvisningar nere vid stranden!! Var även inne i min flatmates Zoes shop i timmar och sade hejdå till henne. Och sade även hejdå till min flatmate Taka. Men kändes ändå ganska chill att säga hejdå till dom i och med att dom kommer vara kvar där när jag kommer tillbaka i augusti.


Sedan satte sig även jag och hannah, och blev spådda utav en tjej. Det var bland det läskigaste/häftigaste jag varit med om! Kan berätta för alla mina nära och kära på skype eller msn varför...


Följde även med hannah när hon skulle pierca sig..


Sedan fikade vi även med Claire hemma hos hannah en dag, och sista kvällen hade jag även avskedsfest med kollegorna från jobbet.. Ayden, Claire, Alex, Hannah och deras kompisar Reg och Chris. Bestämde även med dom att vi skulle ha reunion i augusti när jag kommer tillbaka igen!

Hinner inte uppdatera er om så mkt mer.. Befinner mig nu iaf i underbara Abel tasman park, och ska rida längst med kritvita stränder imorgon! Kan bara säga en sak: i'm having the time of my life!

RSS 2.0